Göktürk'lü vatandaşlar, Eyüpsultan Belediyesi’nin düzenlediği 30 Ağustos kutlamalarına katılmak için Göktürk meydanını doldurdu.

2008 yılından beri Göktürk semtinde milli bayramlarda resmi törenler ve kutlamalar yapılmıyordu. Aradan geçen 11 seneden sonra ilk kez Göktürk beldesinde resmi bayram bando eşliğinde Belediye başkanı ve yöneticiler eşliğinde birlikte kutlandı.

Göktürk meydanında gerçekleşen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sonrasında Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken günün anlam ve önemine binaen kısa bir konuşma yaptı.

Etkinliğe katılan bir vatandaş, “Göktürk'te yıllardır resmi bayramlar kutlanmıyordu. Gelecek bayramlarda aynı coşku ve ruhla kutlamaların yapılmasını temenni ediyoruz. ” derken, başka bir vatandaş ise, “Göğsümde taşıdığım Türk bayrağını gururla taşıyorum. Her bayramı böyle coşkulu kutlayalım, kutuplaşmalar bitsin artık ve bugün çok gurur duydum, çok duygulandım” dedi.



Program sonrasıda Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Göktürk Merkez Mahallesi muhtarı Seval Kızılateş ile Göktürk mahallesinde yapılacak olan çalışmalar üzerine sohbet ettiler. 


Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Göktürk Merkez Mahallesi muhtarı Seval Kızılateş