Çok sayıda sütyen modelleri arasından nasıl seçim yapacaksınız? İlk olarak önemli olanın bedeninize uygun olan bir seçim yapmak olduğunu söyleyebiliriz. Siz de hemen sütyen seçiminizde, mutlaka vücut tipinize de uygun olan bir seçim yaparak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Renk ve beden seçimi konusunda da çok sayıda seçenek sunuluyor. Tüm bunları göz önünde bulundurarak modelleri inceleyebilirsiniz.

Sütyen Bedenleri

Bedenler modeller arasında değişkenlik gösteriyor. Genel olarak 70 bedenden başlayan, 70A, 70B ve 70C’ye kadar olan şekilde sıralanıyor. İfade edilen sayı aslında vücut genişliğini gösteren kısımdır. A, B, C diye ifade edilen kısım ise göğüs büyüklüğüdür. Bunu bilerek beden seçiminizi yapmanız en doğrusu olacaktır. Seçilecek olan modellerde; 75, 80, 85, 90, 95 gibi modellere yönelik bedenler oluşturulmuştur. Kullanımı pratik olacak günlük modeller için tam bedeninizi seçmeye özen göstererek rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Sütyen Kumaşları

Modeller için belirlenmiş olan farklı kumaşlar var. Günlük kullanımlar için genel olarak penye sütyenler tercih ediliyor. Hem pratik hem de kullanışlı olması ön plana çıkarıyor. Aynı zamanda dantellerin tercih edilmesi, saten detaylara yer verilmesi gibi hususlar da var. Bunları değerlendirmeniz halinde, pratik ve kolay şekilde sütyen modelleri arasından seçiminizi yapmış olacaksınız. Doğru beden seçimi ile kullanımı son derece rahat olacak.

Siz de farklı modeller için https://fifthsenseshop.com/collections/sutyen-modelleri adresinden siteye giriş yaparak inceleyebilirsiniz.