Kadınlar her güne şık ve göz alıcı takılarla başlangıç yapmak isteyebilir. Kadınlara özel hediyeler arasında seçim yapmakta zorlananlar ilk tercihini tektaş yüzüklerden yana kullanıyor. Sade ve göz alıcı tasarımlara sahip Assos pırlanta tektaş yüzük çeşitleri arasından her zevke uygun hediyeyi kolayca bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra farklı ve özel hediye seçenekleri için aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz;

  • Kolye

Zarif ve şık bir hediye arayanlar için kolyeler ilk sırada yer alıyor. Sade ve gösterişli tasarımlara sahip kolyeler arasında seçim yaparken, hediye alacağınız kişinin zevkini de göz önünde bulundurabilirsiniz. Aldığınız hediyenin anlamlı ve unutulmaz olmasını istiyorsanız tarih ya da isim yazabileceğiniz kolyelere yönelebilirsiniz.

  • Sihirli kupa

Kadınlara hediye alırken bazı anları ölümsüz kılmak için sihirli kupalara sahip olmak isteyebilirsiniz. Beraber gittiğiniz bir yeri ya da unutulmaz olmasını istediğiniz bir anı sihirli kupalara bastırabilirsiniz. Bu sayede sihirli kupaya sıcak bir içecek konulduğunda unutulmaz olmasını istediğiniz kareyi görebilirsiniz.

  • Küpe

Kadınlar takıların birçok çeşidine ayrıca ilgi duyar ve farklı tasarımları üzerinde taşımayı ister. Onlara her yerde kullanabileceği şık ve özel küpeler alabilirsiniz. Küpeyi alacağınız kişinin zevkine göre tasarımına karar verebilirsiniz.

  • Anı çerçevesi

Değerli anlarını bulunduğu yerde görmek isteyenlere özel olarak geliştirilen çerçeveler ile harika bir hediye hazırlayabilirsiniz. Birlikte çektirdiğiniz kareleri ölümsüz fotoğraflar haline getirerek aldığınız çerçevede sergileyebilirsiniz.

  • Led ışıklı gece lambası

Odasında farklı ışık seçeneklerine yer vermeyi sevenler için led ışıklı lambalar ideal bir tercih olabilir. Hediye alacağınız kadının sevdiği bir resmi ya da önemli bir tarihi led lamba üzerine bastırabilirsiniz. Bu sayede anlamlı ve unutulmaz bir hediyeye imza atmış olursunuz.

  • Kişiye özel hediyeler

Günümüzde kişiye özel olarak hazırlanan takı, cüzdan, kalem, tablo ve daha birçok hediye seçeneği bulunuyor. Bu tarz ürünleri hediye alacağınız kadınının zevkine göre kişiselleştirebilir ve farklı bir armağan haline getirebilirsiniz. Özellikle kalem ve takı gibi hediyelere dilediğiniz ismi ve tarihi yazdırabilirsiniz.

  • Yüzük

Çoğu kadın için yüzükler ayrı bir şıklık ve önem taşır. Özellikle tektaş yüzük modelleri kadınların şıklığını tamamlayan parçalar arasında yer alır. Sevdiğiniz kadına ya da annenize özel bir tektaş arıyorsanız assospirlanta.com’u ziyaret edebilirsiniz.