İnternetten para kazanmak, herkesin aklında yer eden bir şey. Evde saatlerce zaman geçiriyoruz, özellikle de işsizseniz gerçekten bunaltıcı olabiliyor! Bu durumda da evden ek gelir elde etmek için, internetten gelir etme yolları arıyoruz. Bu yazıyı, internette gelir elde etme noktasında birçok şey denemiş biri olarak yazıyorum.

İnternetten kazanmak mümkün mü, yoksa şehir efsanesi mi?

Şunu kesin olarak söylemek lazım ki internetten kazanılabilir, çok düşük bütçeli yatırımlarla, ya da yatırımsız doğrudan emekle bir yerlere gelebilirsiniz. Günde 4-5 saat çalışarak ayda 1500 TL gelir elde etmeniz şaşırtıcı bir şey değil… Ama nasıl, hangi yöntemlerle?

İnternetten para kazanma yöntemleri: PTC yatırımlar

Paid to clck, yani tık başına ödeme sistemleri ile internetten gelir elde eden var ancak ödeme yapmayan firmaların sayısı çoktur ve kazancı da çok cüzidir o yüzden bu firmaları önermem.

Reklam izleyerek kazanma

Reklam izleyerek kazanmak çok kolay bir şey değildir, birçok firma ideal sistemi kuramadığı için ya çok düşük ödemeler önerir, ya da hiç ödemez!

Uzak durulması gereken konu: Saadet zincirleri

Tek ürün için 1000 TL gibi, 1500 TL gibi bir ücret ödemenizi isteyen saadet zincirlerinden uzak durmanızı öneririz. Saadet zincirleri, network marketingin bir yorumudur, kazandıran network marketingler vardır ancak günümüzde maalesef çoğu aldatıcı.

Görev Yaparak Para Kazanma

Çeşitli görev yap para kazan siteleri bulunuyor. Bu sitelerden bir tanesi de GörevTube yani gorevtube.com olarak biliniyor. Bu gerçek para kazanma yöntemlerinden bir tanesi. Üye olduktan sonra panelinizde çok sayıda görevi görebilirsiniz. Bu görevleri yaparak para kazanabilirsiniz.

PEKİ, NASIL KAZANILIR?

Gelelim internetten en iyi kazanç yöntemlerine. İnternetten kazanmak için bir bütçeniz varsa, oldukça şanslısınız diyebiliriz.

Mobil uygulama ile kazanmak

iOS ya da Android uygulama satın alarak reklam geliri ile admob üzerinden kazanç sağlayabilirsiniz. 5000 TL civarına satılan bir uygulama, size en kötü ayda 500 TL gelir getirir. Net bir kazançtır… İndirme sayısına göre ve reklam modeline göre bu değişebilir.

Makale yazarak kazanmak

Yazdığınız yazı başına, kelime başına da kazanmanız mümkün. Günde 5 saat ayırarak ayda 1000 tl gibi bir rakamı çok rahat kazanırsınız üstelik evden ek iş olarak bunu yapmanız mümkün! Bu işin detaylarını daha sonra yine açıklayacağız.

Tasarım yaparak kazanmak

Eğer photoshop bilginiz varsa, logo tasarımı, banner tasarımı yapmayı biliyorsanız birçok sitede freelance iş ilanları veriliyor, freelance iş ilanları evden iş demektir ve bilgisayar başından rahat şekilde kazanç elde edebilirsiniz.

Sosyal ağlardan para kazanmak: Facebook, Twitter, Instagram

Sosyal ağlardan para kazananların sayısı az değil! Facebook’u en başta sayabiliriz, eğer iyi bir sayfanız varsa, ortalama 200 bin üyeli bir sayfa aylık 1000 TL getirebilir, tabii ki reklam paylaşımları ile. Günümüzden bir örnek verirsem yeni gelin evleri facebook sayfası çok popüler bir sayfa, sayfaya girerseniz reklamları göreceksiniz… Reklam başına 50 TL’ye yakın aldığını söylersek, aylık 4-5 bin TL kazandığını rahatça söyleyebiliriz.

Instagram’dan para kazanmak

Instagram da en çok reklam kazancının alınabileceği platformlardan, eğer 40 bin takipçili organik bir hesabınız varsa reklam alma şansınız var, hesabı doğrudan satabilirsiniz bile…

Twitter’da para kazanmak

Twitter’da da fenomen hesaplar, viral reklam paylaşımları ile ajanslardan ve markalardan para alıyor…

Satış ortaklığı ve e-ticaret sitesi

Amway, herbalife gibi platformlar buna girebilir. Satış başına kazanırsınız… E ticaret sitesi açıp ürün satma dışında bir tedarikçinin ürünlerini satış başı kar ile satabilirsiniz.

Diğer freelance işler

Makale yazımı, İngilizce ya da diğer dillerden, Osmanlıca gibi, Arapça gibi dillerden çeviri yapmak da freelance işlere dahildir. Ödev ve tez yazımı yapabilir, birçok iş kovalayabilirsiniz.

İnternetten para kazanmak şehir efsanesi mi? Sorusunu sizler için en iyi şekilde cevapladık. Eğer görev yaparak para kazanmak isterseniz şu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

https://www.gorevtube.com/