Entazem Sanal Market, kaliteli hizmet ve dürüstlük prensipleriyle beraber sanal market hizmetleri sunan bir sitedir. Bünyesinde bulunan tüm besinleri en taze şekilde sunan Entazem, kurulduğu günden bugüne dek başarılarına başarı katmış ve çok kısa bir süre içinde sektörde en ön sıralarda yerini almayı başarmıştır. 21 senelik bilgi ve tecrübesiyle Aslan Doğan tarafından 2012 senesinde İstanbul'da kurulmuş olan Entazem, kararlılıkla büyümeye devam etmektedir.

Taze meyve ve Türkiye'nin her yerinden tedarik eden firma, tarladan başlayarak nihai tüketiciye ulaşıncaya dek geçen sürede insanların sağlığını her şeyin üzerinde tuttuğu için Gıda Güvenliği Tescil sertifikalarının (ISO 22000) tamamına ve İyi Tarım Uygulaması sertifikasına da sahiptir. Entazem bünyesinde; taze meyveler, taze sebzeler, gurme şarküteri, organik ürünler, vegan ve glutensiz besinler, salçalar ve sosyal, sağlıklı içecekler, temizlik ürünleri ve anne bebek ürünleri yer almaktadır.

Entazem Sanal Market

Organik, sağlıklı ve taze ürünlere ulaşabilmek herkesin hakkıdır. Bu bağlamda her bütçeye uygun olan ürünler Entazem bünyesinde yer alır. Özellikle anne bebek ürünlerine oldukça önem veren Entazem, değerli müşteri için her daim en iyisini bünyesinde bulundurur.

Anne ve bebek sağlığı, doğal beslenmesi ve mutluluğu birbiriyle oldukça bağlantılıdır. Annelerin tükettiği besinlerin emzirme yolu ile çocuğa geçmesi daha da dikkat edilmesini gerektirir. Özellikle glütensiz besinler konusunda oldukça dikkat ediyorlar ve bebeğinizin sağlığını düşünmeye devam ediyorlar.

İstediğiniz ürünleri anında sizlere gönderiyorlar ve sizleri destekliyorlar. Anne ve bebek ürünlerinde daha özenli şekilde davranarak taze olan besinlerine ek olarak içeriğiyle özel hazırlanmış çorba malzemelerini de Entazem bünyelerinde üretiyorlar. Bebeğiniz ve sizin için özel unları ile yaptıkları hamur işi ve ekmeklerini gönül rahatlığıyla tüketebiliyorsunuz. Tüm öğünlerinizde rahatça kullanabileceğiniz ürünleri sofralara getiriyorlar.

Entazem Ürün Çeşitleri

Birbirinden farklı organik ürünleri ile Entazem; bebek şehriyesi, zencefilli tarçınlı kurabiye, badem tarçın granola, enginar siparişi, gibi lezzetli ürünleri de bulunduruyor. Aynı zamanda glutensiz mısır unu, glutensiz domates çorbası gibi geniş yelpazede önemli ürünler de yer alıyor. Besleyici bebek şurubu, sade makarna, muhallebi karışımı, nohut unu, keçiboynuzu unu, zerdeçallı bebek makarnası en fazla tercih edilen ürünleri arasındadır.

Tüm ürünlerimiz için: https://www.entazem.com/