Gerek sağlık açısından gerekse güzel dişlere sahip olmak için uygulanan diş teli tedavisini çevremizde çok fazla kişide görüyoruz. Düzgün ve sağlıklı dişler için diş teli uygulaması, en çok tercih edilen tedavi türlerinden. Antalya ve çevresinde oturanlar, diş teli başta olmak üzere tüm ağız ve diş sağlığı uygulamaları için Atalyadiş kliniğimizden hizmet alabilir. Eski dönemlerden beri etkili bir tedavi tekniği olan diş teli, merkezimizde modern tekniklerle kişilere özel olarak uygulanmaktadır. Bu sayede çene yapısındaki bozukluklar kısa sürede giderilir, dişlerdeki eğrilik düzeltilerek dişler düzgün bir görünüme kavuşturulur.

Herkesin dişi doğuştan düzgün değildir. Bazıları tedavi gerektirecek derecede bozuk olabilir. Bu da, estetik açıdan olumsuz bir durum olduğu gibi, kişilerin düzgün konuşmasını da engeller. Bunun için uygulanabilecek en etkili tedavi tekniği diş teli uygulamasıdır. Antalya dişçi olarak diş teli uygulaması için en modern teknikleri kullanıyor, hastalara sağlıklı diş teli uygulamaları yaptığımız gibi, görünüm olarak da seçenekler sunuyoruz. Danışmanlarımızın sağlığını düşünen yapımızla onların sağlığı için hem profesyonel tedavi yöntemlerini kullanıyor hem de yeni diş teli çeşitlerimizle estetik açıdan avantaj sağlıyoruz. Önceleri belirli yöntemlerle kısıtlı olan diş tedavi teknikleri, günümüzde diş estetiğinden diş tasarımı ve diş beyazlatmaya kadar birçok yöntemi kapsıyor. Sadece diş teli değil tüm diş tedavi teknikleri kliniğimizde uzman doktorumuz tarafından yapılan test ve tahliller sonucu doğru şekilde uygulanıyor. 

Oldukça yaygın bir uygulama olan diş teli için hijyenik ortamda sterilize ekipmanlarla hizmet almak sağlık açısından bir avantajdır. Kliniğimizde Antalya diş teli fiyatları ise, herkesin ihtiyacına uygun şekilde hizmet almasını sağlayacak kadar ekonomiktir. Bazı kriterlere göre değişen fiyatlar, kaliteli Antalya diş teli hizmetine göre her bütçeye uygun aralıklardadır.