Sektöre 2014 yılında hızlı bir giriş yapan işlem platformu Binomo, yatırım platformlarına yeni başlamış kullanıcılar dahil olmak üzere herkesin tercih edebileceği bir bir ticaret platformudur.

Düzenleyici Belgelendirme Sertifikasına sahip işletme platformlarından olan Binomo,“2015 Forex Fuarı Ödülleri”nde “Yeni başlayanlar için en iyi aracı kurum”, “2016 IAIR ödülleri”nde “Yılın aracı kurumu” kategorilerinde ödüller alarak da kullanıcıları için hizmet kalitesi yüksek bir finansal platform olmuş olduğunu kanıtladı.

Binomo Kimlere Hitap Ediyor?

Binomo, ticaret platformlarında işlem yapmak isteyen her seviyedeki kullanıcılar için oldukça tercih edilebilir bir platform. Özellikle işlem platformlarına ilk kez giriş yapacak kişilere odaklanan Binomo, kolay yapısı sayesinde çeşitli avantajlar sunuyor.

Avantajlarına Gelecek Olursak..

Binomo 2016’dan beri sektördeki liderliğini “kullanıcılara çok uygun işbirliği şartları” sunmasına borçlu. Gelin bu şartları yakından inceleyelim.

10$'dan başlayan yatırımlar

Sermaye biriktirmeden, büyük yatırım yapmadan para kazanmaya başlayabilirsiniz.

İşlemler 1$ 'dan başlıyor

Düşük işlem tutarı sayesinde ticaretin bütün ince köşelerini öğrenene kadar para kaybetmiyorsunuz.

Eşsiz Non-stop modu

İşlem sonunu beklemeden aynı anda birkaç pozisyon açabilir ve ticaret yapmaya devam edebilirsiniz.

Demo Hesabı

Hazır olana kadar ticaret yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz demo hesabı sağlar.

Ücretsiz Eğitim

Yeteneklerinizi geliştirip daha başarılı bir şekilde ticaret yapmanızı sağlayacak ücretsiz eğitimler sunar.

Canlı Destek

7/24 çalışan teknik destekten yardım alabilirsiniz.

Dezavantajları Var mı?

Avantajların yanında birkaç dezavantaj söz konusu. Onların değinecek olursak;

  1. Benzer ticaret platformları müşterilerine farklı işlem türlerini sunuyor. Binomo ise işlemde CFD ve klasik sözleşmeler ile sınırlı kalıyor.
  2. Uzun süreli stratejiler oluşturup yatırım yapan müşteriler için işlem süresinin 60 dakika ile sınırlı olması bir dezavantaj olabilir.

Özetleyecek olursak Binomo, 10$’dan başlayan yatırımlar, İşlemlerin 1$’dan başlaması, ücretsiz eğitim ve demo hesabı gibi özellikleriyle öne çıkıyor.