Xiaomi Note 8 Pro İnceleme

Kullanıcılara merhaba dediği günden beri büyük yankı uyandıran akıllı telefon modelleriyle Xiaomi markası ses getirmeye devam ediyor. Teknolojinin yükselen devi olarak bilinen marka her sezon piyasaya sunduğu yeni modellerle kullanıcıları adeta büyülüyor. Kaliteli ve dayanıklı tasarımlarının yanı sıra teknolojinin bütün yeniliklerinden faydalanılarak dizayn edilen seçenekler arasında bütün ihtiyaçlarınızı karşılayan bir model bulmanız mümkün. Kullanıcıların istek ve ihtiyaçlarına yönelik yapılan üretimlerde hem kişisel zevklerinize hem de kullanım alanlarınıza hitap eden telefonlarla tarzınızı her yerde yansıtma şansınız mevcut. Xiaomi markası günden güne genişleyen kullanıcı kitlesiyle teknoloji dünyasında çığ gibi büyümeye devam ediyor. Modellerin dış görünümleri ve sahip oldukları teknik donanımlar kullanıcılardan tam not almayı başarıyor. Xiaomi Note 8 Pro da markanın dikkat çeken telefonlarından bir tanesi. Siz de telefonunuzu yenilemek ya da telefonunuzu bir Xiaomi’yle değiştirmek istiyorsanız, gelin Note 8 Pro modelini birlikte inceleyelim.

Dörtlü Arka Kamerayla Eşsiz Fotoğraflar

Estetik görünümün üstün performansla buluştuğu modelin şahane kamera çözünürlüğü, anılarınızı en güzel şekilde saklamanızı sağlıyor. Dörtlü arka kamerası yüksek çözünürlüğüyle dikkat çekiyor. 64 mp çözünürlüklü kamerada bulunan Isocell gw1 sensörüyle geniş açılar yakalamanız mümkün. Pek çok kareyi tek fotoğrafta birleştirebilen makro çekim gücü cihazın beğeni toplayan özellikleri arasında. 20 megapiksel ön kamera çözünürlüğüyle selfie'ler artık çok daha net. Bütün yüz hatlarını kusursuz bir şekilde netleştirip arka mekandaki ayrıntıları bulanıklaştırarak muhteşem portre fotoğraflar yakalayabilirsiniz. Xiaomi Note 8 Pro’nun çoklu çekim özelliğini kullanarak saniyeler içerisinde çok sayıda fotoğrafı aynı anda çekmeniz mümkün.

Yüksek Hafıza Gücüyle Bellek Sorununa Son

Xiaomi cep telefonu modelleri arasında sıkça tercih edilen Redmi Note 8 Pro modeli iki farklı tip olarak kullanıcı karşısına çıkıyor. 64 GB hafızaya sahip olan versiyonda 6 GB Ram kapasitesi bulunuyor. Telefonlarda daha yüksek hafıza isteyen kişilere yönelik dizayn edilen 128 GB dahili hafızası bulunan versiyonda Ram kapasitesi ise 8 GB. Çok çekirdeğe sahip yüksek işlemci sistemi sayesinde cihaz oldukça hızlı çalışıyor. Marka bu sayede hem hafıza sorununa hem de donma sorunlarına çözüm getirmiş bulunuyor. Xiaomi Note 8 Pro ile bütün belgelerinizi geniş hafızada uzun süre ve güven içerisinde  saklamanızı sağlıyor. Telefonda yüksek dahili hafıza isteyen kişiler için Note 8 Pro oldukça ideal!

Kaliteli Pil Gücüyle Kesintisiz Kullanım İmkanı

4500 mAh pil kapasitesinin bulunduğu cihazla ortalama 10 saate kadar kesintisiz olarak oyun keyfi yaşayabilirsiniz. Oyun haricindeki diğer işlemler içinse kullanım süresi yine ortalamanın çok üzerinde uzuyor. Kasma ve donma gibi sorunlar yaşatmayan Note 8 Pro her istediğinize cevap verecek nitelikte. Yoğun kullanımlarda dahi yarı yolda kalmayacağınız bu modelle ortalama 19 saate kadar kesintisiz bir şekilde video izleyebilirsiniz. Üstelik konuşma ve bekleme süresi çok daha uzun. 18 w güce sahip hızlı şarj adaptörü sayesinde cihazı ortalama 2 saat gibi kısa bir sürede şarj edebilirsiniz. Xiaomi Teknosa avantajlarıyla kullanıcı karşısına uygun fiyatlar ve alım fırsatlarıyla çıkıyor.

Xiaomi Note 8 Pro Teknik Özellikleri

Piyasaya sürüldüğü ilk günden beri yoğun ilgi gören model tek işlemcide çift sim kart çalıştırma özelliğine sahip. 6.52 inç ekran boyutu video izlemek ve oyun oynamak için oldukça ideal. Dahili modem gibi kolay bağlantı özelliklerinin de yer aldığı ürün tam bir teknoloji harikası. Android 9.0 işletim sistemiyle çalışan modelin yeni güncellemeleri de alması bekleniyor. 16 milyon pixel ekran renk çözünürlüğü video ve fotoğrafları en doğal haliyle görmenizi sağlıyor. Yüz tanıma sisteminin bulunduğu model ekran kilidini en güvenli şekilde açmanız yardımcı oluyor. Xiaomi telefon modelleri arasında özellikleri ve fiyatıyla dikkat çeken Xiaomi Note 8 Pro’ya Teknosa mağazalarından ve Teknosa.com’dan kolayca ulaşabilirsiniz. Dilerseniz ücretsiz kargo ve mağazadan teslimat avantajlarından da faydalanabilirsiniz.