Türk telekom çok eski yıllardan beri hizmet veren bir şirkettir.  23 Ekim 1840 açılan PTT ile yollarını 1995 yılında ayırmıştır. Ülkemizde telekomünikasyon hizmeti vermekte olan, önemli bir şirkettir. Türk Telekom kullanan kişilerin merak ettiği birçok konu vardır. Bunlardan biri de Türk Telekom bakiye sorgulama konusudur.  Bakiyenizi öğrenmek son derece basit ve pratiktir. Bazı adımları takip etmek, yeterli olacaktır.

İlk olarak Ant Haber online web sitesi ziyaret edilebilir.  Numara yazıldıktan sonra, kolaylıkla bakiye görüntüleme ekrana gelecektir.  Türk Telekom kullanmanın bir diğer özelliği, kullanım yaptıktan sonra, ne kadar bakiye kaldığı, kullanılan tutar gibi bilgiler, telefona mesaj olarak gelebilir. Bu işlem tamamen ücretsizdir.

Herhangi bir şubeye giderek, bu özellik açtırılabilir. Bu özellik, faturalı hat kullanmayanlar için geçerlidir. Servisten hizmet almak istemeyenler, müşteri hizmetlerini arayıp, iptal etme hakkına sahiptir. Bakiye öğrenmek için hangi numarayı arayacağınızı ya da hangi numaraya SMS göndereceğinizi Ant Haber sitesinden öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom Paket Sorgulama

Türk Telekom paket sorgulama telefondan öğrenilebilir. Bunun için müşteri hizmetlerini aramak yeterli olacaktır. Müşteri hizmetleri telefonuna Ant Haber sitesinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca sms ile paket sorgulamak için, kalan yazdıktan sonra, hangi numaraya göndermeniz gerektiğini de Ant Haber sitesinden öğrenebilirsiniz. Öğreneceğiniz yöntem ile telefonda bulunan servis seçeneğini açarak, asistana bağlanabilir, kalan bakiyeyi öğrenebilirsiniz. Cevap SMS olarak gelecektir. Tüm işlemler ücretsizdir. İstediğiniz zaman siz de hizmet alabilir, soruların cevabını bulabilirsiniz.

Türk Telekom Kota Sorgulama

Türk Telekom kota sorgulama da müşterilerin sıklıkla başvurduğu bir işlemdir. Öğrenmek bir kaç basit işlemle mümkündür. Bunun için ilk olarak, Ant Haber sitesine girilmelidir. Daha sonra öğreneceğiniz sorgulama yöntemi ile kota sorgulama kutusuna, telefon numarası yazılır.  Daha sonra şifreyi girip, giriş yaparak kalan kota öğrenilebilir. Konu hakkında bilgi almak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için, Ant Haber sitesini ziyaret edebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ant Haber geniş bir haber yelpazesine sahiptir. Yaşam, internet, moda ve sağlık gibi birçok konuda bilgi alabilirsiniz. Bunun için Ant Haber’ i takip etmeniz yeterli olacaktır. Haberleri ve yazıları işin de uzman kişiler hazırlar. Günlük burcunuzu okuyabilir, hatta rüyalarınızın yorumlarını dahi, siteden öğrenebilirsiniz.