İso 22000 gibi kalite belgeleri daima markalar ve firmaların faaliyetlerinin devamlılığı açısından önemlidir. Küçük, orta ve büyük ölçekteki birçok şirket, ürün ve hizmetlerinin kaliteli olduğunu ispat etmek ve müşterilerine güven aşılamak için uluslararası ve ulusal geçerliliğe sahip çalışmalarına ihtiyaç duyar. Ülkemizde bu kapsamda hizmet veren ve uluslararası akreditasyona sahip olan çok az sayıda firma bulunduğundan işletmeler genel itibariyle seçim konusunda zorlanıyor. Sizler de profesyonel hizmeti veren bir kurum arayışı içindeyseniz, Türcert müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Türcert Nasıl Bir Markadır?

Çalışmalarında yabancı ve yerli mevzuata uygun şekilde hareket eden ve ülkemizde faaliyet gösteren tüm marka ve şirketler için belgelendirme çalışmaları düzenleyen Türcert, kalite kontrol ve muayene işlemlerinde tarafsız ve bağımsız bir şirket olarak hizmet veriyor. İstanbul merkezli olarak müşterilerine hizmet sağlayan Türcert şirketi, sektörde Amerikan akreditasyonuna sahip ender firmalar arasında yer alıyor.

Türcert Şirketi Ne Gibi Faaliyetler Yürütüyor?

Türcert müşteri memnuniyetini esas alarak hiçbir çıkar amacı gütmeden ve maddi beklentiye girmeden şirketlerin ve işletmelerin sahip oldukları ekipmanların ve üretim tesislerinin standartlarına uygunluğunu kontrol ediyor. Kontrol işlemleri sonrasında ise elde ettiği verileri genç ve dinamik ekibiyle sentezleyen ve analiz eden Türcert, söz konusu firmanın eksikliklerini belirleyerek ve yönetim mekanizması oluşturarak gerekli müdahaleleri yapıyor.