Soğutma Cihazları

            Gıda sektörü, sağlık ve inşaat sektörünün soğutma sistemlerinin olan ihtiyacı gün geçtikçe artan bir sektör. Gıda sektöründe bu ihtiyacın doğmasının ana nedeni ulaşım imkânlarının artmasıyla üretilen ürünlerin üretilmeyen veya az üretilen yerlere nakledilmesinden ve tüketilinceye kadar depolanmasından kaynaklanıyor. Mobil hastane çözümleri Silahlı Kuvvetler başta olmak üzere diğer kuruluşlarında sahrada sağlık hizmetinin uygun şartlarda vermesi sağlanıyor. İnşaat sektöründe soğutma cihazları hava şartlarından kaynaklanan beton çatlamalarının önüne geçebilmek için kullanılıyor. Bu sektörlere hizmet sağlayan ? Konusu araştırıldığında soğutma ihtiyacının nasıl karşılandığı anlaşılmakta.

            Soğutma cihazlarının birçok çeşidi var. Bu cihazların sektöründe lider kuruluşu Termodizayn ürettiği soğutma cihazları gıdalar için gerekli olan soğukluğu sağlamakta, aynı zamanda tasarımları ile tüketicilerin ihtiyaçlarına tam cevap vermekte. Firma, Endüstriyel tip, konteyner soğuk ve şoklama depoları, balıkçı ve kasaplar için seyyar çözümler, mobil hastaneler, unlu ve tatlı mamuller, beton için soğutma cihazları gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip. Yapılan dizayn ve tasarım çalışmaları ile soğutma ihtiyacı duyan tüm sektörlerin ihtiyacını karşılayabilecek köklü bir firma. Ayrıca soğutma cihazlarına yaygın servisi ile destek sağlamakta.

 Soğuk Depo Kapıları

            Soğutma sistemlerinin bir binada konumlandırılması ile oluşturulan alanlara ile ortam muhafazası sağlanıyor. Soğuk depo kapısı kullanılacak alana uygun çözümlerle üretilmek zorunluluğu bulunmakta. Alanın büyüklüğü ve ihtiyacı dikkate alındığında kayar, monoray kayar, atmosfer kontrol kayar, menteşeli, acil çıkış kapısı, tek ve çift kanatlı olarak imal eden firmanın soğuk depo kapıları sağlam, uzun ömürlü, kullanışlı ve estetik yapıda.

 Beton Soğutma Sistemleri

            Beton için kullanılan su hava sıcaklığı nedeniyle hızlı buharlaşarak betonda çatlamalara sebep olmakta. Bu çatlamalar betonun dayanıklı olmamasına neden oluyor. Bu sebeple betonlar yeterli sertliğe ulaşıncaya kadar hızlı ve zamanında soğutulmaları gerekiyor. Bu soğutmalar ile sağlanmakta. Soğutma işi gemide, karada ve her şart altında çalışabilen buz makineleri ile sağlanıyor. Termodizayn tarafından tatlı ve tuzlu sulardaki beton soğutmaları ile karadaki beton soğutmaları sağlayacak üretim kapasitelerinde buz makineleri üretilmekte. Firmanın ürettiği cihazlar sağlam yapıları, tasarımları ihtiyaçları karşılayacak şekilde ve kolay kullanımları ile inşaat sektörü tarafından firmadan memnuniyet duymakta.