E-ticaret sisteminin tasarım ve yazılım aşamalarından sonra, e-ticaret sistemi başlatılır ve en önemli nokta bu sistemin optimum yönetimidir. E-ticaret sistemine dahil olan bilgilerin, ürünlerin, siparişlerin ve ödemelerin kontrolü sürekli ve kolay bir şekilde yapılmalıdır.

Günümüzde mobil cihazların artan kullanımını ve bilgisayar başında kalamayacağınızı düşünerek, e-ticaret sisteminin kontrol panelleri duyarlı (mobil cihazlarla uyumlu) olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede, nerede olursanız olun, istediğiniz yerde, istediğiniz zaman cep telefonunuzu veya tabletinizi kullanarak e-ticaret sisteminizi kolayca izleyebilir ve yönetebilirsiniz. E-ticaret sitesi yönetim panelinin ana işlevleri aşağıda listelenmiştir. Ancak, yönetim panelinizin, eticaret sisteminizde istediğiniz işlevlere göre yapılandırıldığını unutmayın.

Web Tasarımının Aşamaları

Bir web projesi hayata geçmeden önce birkaç aşamadan geçiyor. Bu adımlar, web sitesi çevrimiçi olduğunda herhangi bir sorunla karşılaşmamak için önemli adımlardır. Proje ilerledikçe müşterinin ihtiyaç duyduğu en uygun şekilde bir web tasarımı oluşturabilirsiniz.

Müşteri beklentilerini, gereksinimlerini ve teknolojisini dinlemek, önerilerde bulunmak, bir projeyi başlatmak için ilk adımlardır. Müşterinin beklentilerini belirledikten sonra, web sitesinin tamamlanmasından sonra nasıl bir tasarıma sahip olacağına dair bir tanıtım çalışması bekleyebilirsiniz. Oluşturulan tanıtım çalışması hiçbir teknolojiyi içermez, müşteriye sadece renk, tasarım ve düzen hakkında önemli bilgiler sağlar.

Web tasarımı sunumundan sonra eticaret için gerekli kodlama çalışmaları başlar ve site teknolojiyle donatılmıştır. Web tasarımının amacı hızlı, kolay ve görevini yerine getiren işler yaratmaktır. Web sitesinin kodlama aşaması tamamlandıktan sonra, son test yayını gerçekleştirilir ve müşteri onayından sonra web sitesi başlatılır.

En kısa zamanda bir demo site almak için https://www.omniticaret.com/ sitesi üzerinden istekte bulunabilirsiniz.