Firmaların her yeni akıllı telefon modeli aslında rekabette taşların yerinden oynamasına neden olabiliyor. Bir anda lider marka değişebiliyor fakat en çok satanlar listesine baktığınızda zirvedeki ismin Samsung telefon olduğunu görebiliyorsunuz. Güvenilir bir analiz şirketi olan Conterpoint nisan ayındaki telefon satış analiz raporu da bu bilgiyi doğruluyor.

Bu rapora göre markanın en çok satan modelleri ise S9 ve S9+ oldu. Türkiye’de de markanın telefon modelleri bir hayli ilgi görüyor. Nedeni ise performansından memnun kalınması ve diğer modeller ile kıyaslandığında fiyatlarının da bir tık daha ekonomik olması şeklinde gösteriliyor. Bu nedenle akıllı telefonda tercihini Samsung yönünde kullananların sayısı pek çok ülkede oldukça fazla!

Samsung Telefon Modelleri Kıyaslayabileceğiniz Site

Türkiye’de bu markanın telefonlarından temin etmek isteyenler yönünü hemen MediaMarkt internet sitesine çeviriyor. Çünkü hem Samsung’un amiral modellerini bu sitede bulmak mümkün olabiliyor, hem de uygun fiyat sunuyor. Ayrıca taksitlendirme gibi çeşitli ödeme kolaylıkları da sunduğundan bütçeyi zorlamadan yeni bir akıllı telefon almak kolaylaşıyor. Bu arada MediaMarkt web sitesinde farklı markaların akıllı telefon modelleri de var.

Model kıyaslaması yapmak ya da fiyat kıyaslaması yapmak için de ideal bir platform olduğu söylenebilir. Telefonların tüm teknik özelliklerini öğrenme imkanına sahip olunca, hangi modelin sizin için daha uygun olduğunu anlamanız da uzun sürmüyor. Çok sayıda kişinin telefon alışverişi için bu siteyi seçmesinin önemli bir nedeni daha var. O da güvenilir bir adres olması!

Elektronik ürün alışverişinde güven elbette önemli bir pay sahibi. İnsanlar satın aldıkları ürünün orijinal olduğundan emin olmak istiyor. Bu yüzden herhangi bir internet sitesinden alışveriş yapmak yerine, güvendikleri bir siteden ürünü temin etmeyi seçiyorlar. Bu noktada da devreye MediaMarkt giriyor. Bazı dönemlerde ciddi düzeyde indirimler de uyguladığını belirtmekte fayda var. Bu indirimler alışveriş keyfini de taçlandırıyor. Çünkü yeni bir telefon için ayırdığınız bütçenin bir bölümü cebinizde kalıyor. Özellikle performansı ile beğeni alan Samsung telefonlarına bu siteden göz atmanızı öneririz.