Bilimsel akademik projeler, okul ödevleri, endüstri sektörü ve robotik yarışmalar için tasarlanan robot, model araba ve model uçak gibi RC araçlar, drone, robotlar için birçok roboto malzemesi ve yardımcı ekipman gerekiyor. Robot kiti, DC motor ve diğer motor çeşitleri, sensörler, kablosuz haberleşme modülü çeşitleri ve prototip projelerinde kolaylık sağlayan breadboard kartı, kablosuz klavye mouse gibi Raspberry Pi aksesuarlarına yer veren Motorobit.com, geniş bir yelpazede elektronik hobi projelerinde ihtiyaç duyulan ürün çeşitliliğini sunuyor.

Motorobit.com; elektronik motor devreleri, hava ve sıvı pompaları, fanlar, güç kaynakları, lipo pil çeşitleri ve lipo pil aksesuarları, prototipleme ve lehimleme ekipmanları, kolay kurumlu ve Raspberry Pi işletim sistemi ile uyumlu Raspberry Pi aksesuarları, Arduino robotik malzemeler, 3d yazıcı parçaları gibi ürün çeşitleri ile müşterilerinin projelerinde tasarım sorunları ile karşılaşmamalarını sağlıyor. Ürün tedariklerini hızlı ve güvenli bir şekilde sağlayan Motorobit.com sayesinde robotik projeler ve hobi etkinlikleri sorunsuz bir şekilde zamanında tamamlanıyor.

Robot projelerinin malzemeleri için Motorobit.com

Robot yapımı ilgilenen kişiler, teknolojik hobiler edinmek isteyen çocuklar, robotik yarışmalara katılmak isteyenler Motorobit’in robot kitleri ile kolay devreler oluşturabiliyor. Motorobit.com online mağazasında yer alan proje ödevleri ve robot yarışmalarına uygun, kurulumu kolay robot kitleri arasında; su pompası seti, güneş paneli araba, insansı robot, rüzgar enerjili araba, elektrik üreten dinamo, tank robot kiti, engelden kaçan robot, sensör tutucu gibi çeşitler yer alıyor. Motorobit.com; okul ödevlerinde çocukların güvenle kullanabileceği minyatür dinamo öğrenci seti, LED trafik ışıkları modülü, dinamolu lamba seti gibi eğitici kitlere de yer veriyor.

Robotik çiplerin bilgisayar üzerinden programlanarak robot işlevlerini kontrol altına almaya yarayan bir mikrokontrol platformu olan Arduino parçaları da Motorobit.com web sitesinden satın alınabiliyor.

Tasarladığınız projeleri www.motorobit.com online mağazasında yer alan robotik malzemeler, elektronik devre ekipmanları ve motor malzemeleri sayesinde kolaylıkla hızlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Hemen Motorobit.com web sitesini ziyaret edin, ihtiyacınız olan robot ve motor ekipmanlarını en uygun fiyatlarla satın alın.

.