Cumhur İttifakı Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Belediye Başkanlığı’nı kazandığında gerçekleştireceği Projelerinden bir tanesinin İsmi’nin ‘Alparslan TÜRKEŞ’ olacağının sözünü verdi.

Cumhur İttifakı MHP Eyüpsultan Meclis Üyesi Adayı Serkan Cihan, New Göktürk Dergisi'ne yaptığı açıklmasında; 

MHP İstanbul İl Başkanımız Sayın Birol Gür , MHP Eyüpsultan İlçe Başkanımız Sayın Aydın Yırtıcı , AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Sayın Adem Koçyiğit ve Cumhur İttifakı Eyüpsultan Belediye Başkan Adayımız Sayın Deniz Kökenin katıldığı MHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığımızın düzenlediği Beka İçin Milli Karar Cumhur İçin İstikrar temalı programımıza katılarak bizleri yanlız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

Cumhur İttifakı Eyüpsultan Belediye Başkan Adayımız Sayın Deniz Köken bu akşam yaptığı açıklamada , Eyüpsultana yapılacak projelerden birine BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ ismi verileceğini ilan etti.

Milliyetçi Ülkücü Hareket mensubu Cumhur İttifakı Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi adayı olarak Başbuğumuz ALPARSLAN TÜRKEŞ'in adının Eyüpsultan'da yaşatılması için Cumhur İttifakını daha güçlü bir şekilde destekliyorum.

Deniz Köken ile EYÜPSULTAN EHLİNE EMANET

Haber Kaynak : New Göktürk Dergisi - Kenan Yılmaz