MHP milletvekili adayı avukat Başbuğ Pınarbaşı, "Millet iktidarın kayırmacı anlayışından rahatsız. Sokak sokak geziyoruz MHP adına çok olumlu tepkiler alıyoruz" dedi.

MHP'nin İstanbul ve Türkiye genelinde çok ciddi bir oy alacağını söyleyen Pınarbaşı, şunları söyledi: "MHP iktidar hedefinde. 7 Haziran'dan sonra da iktidarın değişeceği belli. İktidar belediye imkanları ile siyaset yapıyor. Millet, iktidarın bu kayırmacı anlayışından kendisinin MHP'nin kurtaracağını söylüyor. Millet, Cumhurbaşkanınının sokağa çıkmasından rahatsız. Gezdiğimiz yerlerde herkes bize ' Oy çalacaklar, dikkatli olun' diyor. Partimize ilgi büyük. Son 1 aydır seçim bürolarımız neredeyse üye kayıt merkezine dönüştü. 1 yıldır İstanbul genelinde başlattığımız 1 milyon üye kampanyamız, son 1 aylık seçim sürecinde hedefine ulaşmış durumda. "

MHP'nin dün Kazlıçeşme'de yaptığı mitinge de değinen Pınarbaşı, "Cumhurbaşkanı'nın bir konuşmasında 'Bunların kıblesi şaştı' demesi milliyetçi muhafazakar tabanda büyük tepkilere neden oldu" dedi.