Estetikcell tıbbi alanda ve estetik sektöründe meydana gelen gelişmeleri takip ederek uygulamaya devam eden kliniklerden biridir. Özellikle de kök hücre tedavisi işlemlerini en başarılı şekilde müşterilerine sunmaya devam etmektedir. Bu kapsamda da birçok ileri yaş seviyesinde olan insanlara da kırışıklık konusunda umut olmayı başarmaktadır. Bunun yanı sıra ergenlik döneminden kalan sivilce izleri için veya cildinde yanık oluşan kişiler için de alternatif çözüm oluşturmaktadır.

Kök hücre tedavileri denildiğinde akıllara gelen Exosome oldukça etkili bir serum olarak karşımıza çıkmaktadır. Kök hücrelerden alınmakta ve yine gençleşme için uygulanan bölgelerdeki kök hücrelere salınmaktadır. Anti- aging uygulaması ise belirttiğimiz serumun cilde enjekte edilmesiyle birlikte anında başlamaktadır. Vücutta yıpranmış olan hücreleri baştan hızlı bir şekilde onararak yüz gençleştirme işlemi sağlanmaktadır. Estetik uygulamaları bağlamında eksozomlar genellikle yaşlanma esnasında hasar görmüş olan cilt bölümünde gençleşme sağlayabilmek açısından oldukça önemli bir bölümü oluşturmaktadır. Estetikcell kliniği ise tüm bu işlemleri en başarılı şekilde sürdürmektedir.

Estetikcell Kök Hücre Tedavisi

Yüze kök hücresi tedavisi uygulaması için müşterilerin yağ dokularının olduğu belirli bölgelerden kök hücreler alınmaktadır. Daha sonrasında ise alınan kök hücreler uygun laboratuvar ortamlarında ayrıştırılarak sıvı hale getirilmektedir. Gençleşme istenilen bölgelerde kullanılan kök hücreler etkisini kısa bir sürede göstermektedir. Böylelikle uzun vadede istediğiniz gençleşme sürecini yaşayabilmeniz mümkündür.