Amerika’dan gelen yeni nesil Esthetic uygulamalar ‘’Centrium by Esthetic Planner’’da

Esthetic Planner ile Centrium Tıp Merkezi geçtiğimiz aylarda bir ortaklık gerçekleştirdi.

Daha önce klinikte verilen ‘’Esthetic Planner’’ hizmeti artık Centrium Tıp Merkezinin Estetik katında veriliyor. ‘’Centrium By Esthetic Planner’’ ismiyle. Ortaklardan Elvan Zaim ve Ece Karabulut ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Öncelikle Esthetic Planner hizmetleri nelerdir öğrenebilir miyiz?

Esthetic Planner’larımız kişiye özel hizmet verirler ve bu planlamayı yapan kişiler, misafirlerimizin tüm estetik ihtiyaçlarını ruh-zihin-beden üçlemesini birbirine uygun olarak ele alırlar.

Uzmanlarımız önce üstün özellikli cihazlarımızla, cilt altı problemleri görüntülendikten sonra herkese ayrı bir cilt bakımı yada cilt uygulamaları protokolu oluştururlar. İhtiyaca uygun olarak yapılacak uygulamalarınız planlanır ve konusunda uzman doktorlarımız ya da estetisyenlerimiz tarafından uygulanır.

Yapılan işlemler ve uygulamalar nelerdir?

Tüm estetik operasyonlar, medikal estetik uygulamalar, saç ekimi ve tedavileri Cerrahi tıp merkezimizde bulunuyor. Dünyadaki en trend uygulamalar tamamen kişiye özel analiz ve reçetelerle uzman ekip ve doktorlarımız tarafından uygulanmaktadır. Özellikle Magic Touch dediğimiz ameliyatsız cilt ve vücut gençleştirme işlemlerinden yüz güldürücü neticeler alıyoruz. Etik bir anlayış çerçevesinde yaptığımız tüm uygulamalar efektiv ve fayda sağlanabilecek etkiler bırakmaktadır.

Güzellik göreceli bir kavramdır evet ama güzel yaş almayı hepimiz hak ediyoruz. Bunun için de özdeki güzelliği ortaya çıkarmaktan yanayız. Kısacası herkesi tek tip yapmaktan kaçınıyoruz. Dolgu ve botoks uygulamalarında da doğallıktan yanayız.

Bunların dışında Buz Lazer Epilasyon, Bölgesel Zayıflama Hydrafacial ve Altın iğne gibi etkili işlemler yapılmaktadır.

CENTRIUM by Esthetic Planner 

Telefon: 444 06 14

Adres: Esentepe Mahallesi Kore Şehitleri Caddesi No:2 Zincirlikuyu-İstanbul

Site: www.centriumtip.com

Elvan Zaim ve Ece Karabulut

Ece Karabulut ve Elvan Zaim