Türcert, yerli sermaye üzerinden kurulmasıyla ön plana çıkan ve belirli bir işleyişi olan sistemi temsil etmemektedir. Sizler için en uygun belgelendirme çalışmalarını uygun şekilde gerçekleştiren firmamız, bunu uluslararası standartlara uygun şekilde de geçekleştirmektedir. Bunun içinde sizlere Sistem, Ürün, Tarımsal Ürün ile Turizm belgelendirme alanlarında hizmet sağlayarak alabilmeniz adına yasal bir düzenleme sağlıyoruz. Denetimler ve yapılan tüm incelemelere bağlı gerekli belge temini ve kanun için geçerli olan izinlerde bu sayede alınabilmektedir.

Ürün Belgelendirme Hizmetlerimiz

Sizler için ce işareti almanızı sağlayan şirketimiz aynı zamanda var olan ürünlerin değerlendirilerek belgelendirilmesi yapılır. Aynı zamanda ürünlerinizi aktif olarak göstermek istediğiniz ülkelerin yönetmelikleri ne ise onlara uyumlu bir şekilde olmasına da olanak vermektedir. Pazar şartlarına uygunluk halinden, üretilen ürünlerin her açıdan istenilen düzeyde olması da yine ürün belgelendirme çalışmaları altında yer alır.

Hangi Belgeleri Sizler İçin Veriyoruz

Şirketimiz her zaman için kapsamlı çalışan bir mekanizmaya sahip olarak çalışmalarını gösterir. Bu yüzden de dahil olmak üzere, turizmde ihtiyaç duyulan belge teminlerinden, RoHs belgesine, belgesi ya da ISO belgesine kadar çeşitli belgelendirmeler verilir. Eğer ki tüm hizmetlerimizi, eğitimlerimizi, belgelendirme faaliyetlerimizi detaylı olarak görmek istiyorsanız turcert.com sitemizi ziyaret ederek, tüm hizmetimiz ve bunların ayrıntılarını görerek bilgi sahibi olabilirsiniz.