Evde, yazlıkta veya iş yerinde devamlı el aletlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bir lavabo musluk tamiri veya döşeme zemin çalışması, boya badana ya da bahçe işleri. Ancak her zaman elinizin altında el aletleri gibi malzemeleri bulunmayabilir. Fırsat veya uygun zaman bulup satın alamamış da olabilirsiniz. Bunun için ya bütün ihtiyaçlarınızı tek tek tespit edip zaman alan ve zahmetli bir sürece girerek bir yapı markete gideceksiniz. Ya da internete girip 724magazam.com adlı siteye girerek bütün ihtiyaçlarınızı tek tek görerek, tespit edecek ve siparişinizi kolaylıkla verebileceksiniz.

            Her türlü elektrikli elektriksiz el aletlerinden, güvenlik ekipmanlarına, hatta , bahçe aletleri çeşitlerini bulabileceğiniz sitede gibi önemli markaların ürünlerini bile bulabilirsiniz. Geniş bir ürün yelpazesine sahip site 17 yıldır bu sektörde bulunan As-Teknik adlı firmanın bir kuruluşudur. Bu uzun tecrübeyi internet alanına da taşıyarak daha geniş kitlelere hizmet vermek amacıyla ve müşterilerin en ihtiyaç duydukları aletleri çok kolaylıkla zaman harcamadan zahmetsizce ulaşabilmesini hedeflemiştir.

            7 gün 24 saat kolayca erişim sağlayıp sipariş verebileceğiniz site üzerinden Bosch, İzeltaş, Dremel, Makita, Karbosan, Hitachi, Vip-Tec, Stanley, 3M gibi daha birçok markaya ait ürünlere ulaşabilirsiniz. Kategorilere ayrılarak kullanımı kolaylaştırılmış sitenin ayrıca peşin fiyatına taksit seçenekleri, kapıda nakit ödeme, 250 TL üzeri siparişlerde ücretsiz kargo imkanı ve online güvenli ödeme gibi kampanya ve seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Sınırsız bakımlı elit vip kızlar için papim net sitesi uğramayı unutmayın | | Ateşli big ass zenci anal filmler için tam zamanı | | Brazzers rokettube hd 720p çekim filmler artık bedava | |