Garantili nakliye hizmeti, herkesin aradığı bir hizmettir. Özellikle uluslararası nakliye hizmetlerinde, gönderdiğiniz malın sağ salim gitmemesi, büyük bir sorun olarak karşımıza çıkmaktadır. Kazakistan nakliye hizmetinde en önemli hususlardan biri olan iyi paketleme ve en iyi şekilde yükleme işlemleri, uzman kadromuz tarafından yapılmaktadır.

 Kırılabilecek Eşyalar

            Hassas özelliklere sahip olan eşyalar, özel olarak paketlenmektedir. Bu paketleme işleminde, kırılabilecek eşyaların paketlenmesi işlemi, özel köpüklü kutularla gerçekleştirilmektedir. Özel balonlu naylonlarla sarılan ve çizilmeleri engellenen eşyalar, Gürcistan nakliye kategorisinde, hiç bir zarar görmeden gideceği ülkelere gönderilmektedir. Özel kapalı büyük araçlar, yağmur, kar ve benzeri etkenlerden etkilenmemektedir.

 Araçlar Bakımlı

            Uçak, gemi ve trenle uluslararası nakliye hizmetleri veriliyor. Firmamız, uluslararası Azerbaycan nakliye kategorisinde, en çok kullanılan uzun tırları kullanmaktadır. Özel çadırlarıyla, kapalı kasalarıyla, eşyalarınız, zarar görmeden teslim edilmektedir. Düzenli yıllık bakım işlemleri yapılmaktadır. Ayrıca yıllık vergileri ve ödemeleri yapılmaktadır. Uluslararası Ermenistan nakliye hizmeti için gerekli bütün izinlere sahibiz. Yolda her hangi bir sorun yaşamamaktayız. Özel paketleme ve yükleme teknikleriyle, gözünüz arkada kalmasın.

https://asialogi.com/