Son yıllarda sosyal medyanın yoğun kullanılması, internet üzerinden film ve dizi izleme kolaylığının hızla gelişmesi ve video izlenim oranlarının çok artması aynı zamanda internet kotalarını da zorlar hale geldi. Telefon hatlarınıza aylık olarak tanımlanan internet kotaları yoğun kullanım nedeni ile daha ay ortasında tükenmeye başladı. Kotası tükenen kullanıcılar ya ay sonuna kadar mobil internet kullanım hakkını sona erdiriyor, yâda sürekli olarak ek gb satın alarak ay sonunda çok yüklü faturalar ödememize neden oluyor.

Türk Telekom kullanıcıları hatlarında tanımlı olan internet bittiğinde hakları olan bedava internet kullanımı ile sınırsız ve korkusuz olarak internet kullanımına devam edebiliyorlar. Türk Telekom bedava internet kampanyaları sürekli olarak yenilenerek kullanıcılara sunuluyor. Sizlerde bu kampanyalarda en hızlı şekilde haberdar olabilir ve sürekli yenilenen bedava internet haklarınızı hatlarınız yükleyebilirsiniz.

TR Cep İle Her Operatör İçin Bedava İnternet Hakkı

Eğer Turkcell hat kullanıyorsanız ve sizlerde yoğun internet kullanımı nedeni ile ay ortasında internetsiz kalıyorsanız ve ek ücret ödeyerek gb satın almak istemiyorsanız bunun için TR Cep platformu ile tanışmalısınız.

Turkcell bedava internet kullanım haklarınızdan güncel olarak haberdar olmak ve her yeni kampanyayı hattınıza tanımlayarak ay içerisinde internet kullanımınızı rahatlıkla yapabilmek için trcep.com adresine giriş yapabilirsiniz. Bu platform her operatör için hizmet vermektedir. Kullandığınız hat hangi operatöre ait olursa olsun, en güncel bedava internet kampanyalarından bizler aracılığı ile haberdar olabilirsiniz. Vodafone bedava internet haklarınız için sürekli güncellenen bilgilerle sizleri buluşturuyoruz. Böylelikle ay ortasında internetsiz kalma durumunuzu ortadan kaldırıyoruz. Ne fazla ücret ödemek zorunda kalıyorsunuz, ne de ay ortasında mobil internet kullanımınızı kapatarak uzun bir süre sosyal medyadan uzak kalıyorsunuz.