Marketlerde oldukça rahat bir şekilde kullanılabilen sahra stok market programı hem ürünlerin satışının denetlenmesinde hem de mevcut stoklara ilişkin bilgi alınabilen bir programdır. Bu nedenle pek çok markette kullanılan bir program olduğu görülmektedir. Markette hangi iş yapılırsa yapılsın o işin düzenli ve sistemli olabilmesi için stok takip programı aktif bir rol oynamaktadır. Bu program sayesinde markette yapılan satışların rahatlıkla gerçekleştiği ve kayıtların tutulduğu görülmektedir.

Ürün satışı ve stok kaydı tutulması için geliştirilen bu program sayesinde barkodların görüntülenmesi, çıkarılabilmesi ve ürünlere barkod yapıştırılması da mümkün olmaktadır. Aynı zamanda stok takip programının yapılan her işlemin ayrıntılı bir şekilde raporlanması ve kasadaki nakit akışını da görüntüleyebilmesi türündeki özelliklerinden dolayı oldukça faydalı olduğu ortaya çıkmaktadır.

Stok Programı Ne İşe Yarar?

Stok programı sayesinde barkod yazıcı yardımı alınabilmektedir. Aynı zamanda programın satış ekranında görülen ve barkodsuz olan ürünlerin satışının hızlandırılmasında da önemli bir etkiye sahip olduğu görülmektedir.

Barkod Sistemi Kimler İçin Tasarlanmıştır?

Sahra Soft’ta yer alan barkod sistemi, çoğu sektörün ihtiyacını karşılayacak şekilde bir tasarıma sahiptir. Barkod programı, barkod sistemi ile çalışan işletmelerin çalışma sistemini oldukça kolaylaştırıcı bir özelliğe sahiptir. Sahra stok market programı hakkında daha ayrıntılı bilgiye sahip olmak ve ürünü satın almak için https://www.sahrasoft.com/Stokprogrami linkine tıklamanız yeterli olacaktır.