Ottoman style olarak yarım asırdan bu yana el işlemesi ile şark köşesi üretimine devam ediyoruz. Modellerimizin bazılarında müşterilerimizin isteği üzerine daha fazla el işçiliği ile çalışırken diğer modellerimiz de daha minimaliz çalışmaktayız. Ottoman Style olarak başta Gaziantep, Şanlıurfa gibi tüm şehirlerimizde üretimimizi sürdürüyoruz. Aynı zamanda atalarımızın mirası olan bu mobilyaları dünyanın pek çok tarafına ihraç etmekteyiz.

Şark Köşesi Üretimi

Firmamız Ottoman Style, %100 müşterilerinin istekleri doğrultusunda çalışmaktadır. Müşterilerimizin vermiş olduğu ölçüler, uzman ekip arkadaşlarımız tarafından alınıyor ve daha sonra üretime geçiliyor. Bu yüzdendir ki mobilyalarımız diğer Avrupa türü mobilyalara nazaran daha çok ilgi görüyor. Sizde bu şark odası ile evinize bambaşka bir boyut kazandırabilirsiniz.

Sağlık İçin Birebir: Sedir Modelleri

Mobilyalarımızda çokça kullandığımız el işlemeleri ve sedir modelleri ile sırt ağrıları olan müşterilerimize yardım ediyoruz. Bu konu hakkında gerekli bilimsel araştırmaları yaptıktan sonra standartlara uygun bir şekilde üretimi sağlıyoruz. Üreticisi olduğumuz sedir modellerimizin kullanışlı olması sayesinde müşterilerimizin odak noktası haline geldik. Değiştirilebilen yüzlere sahip olan sedir modellerimiz temizlik esnasında size hiçbir zorluk çıkarmayacaktır.

Ottoman Style firması olarak bizler üretmiş olduğumuz her bir ürün uzun yıllar kullanım garantisi sunmaktayız. Malzeme ve işçilik olarak her zaman en kalitesinden yana seçimler yaptığımız için üretmiş olduğumuz her bir malzeme sizinle birlikte yaşayabilecek düzeyde olmaktadır.