Medikal giyim sektöründe öncü olan kuruluş Çizgi Medikal yeniliklerine devam ediyor. Hastane, medikal alanlar, ameliyathane, klinik gibi bir çok yerde kullanılan formalar, alt üst takımlar satıştadır. Sağlık çalışanlarına en iyi ve en kaliteli kumaşlardan ürettiğimiz medikal giyimi sunan Çizgi Medikal, tesettür hemşire forması ile de beğeni toplamaktadır. Her bedene farklı tarzlarda olan formalar gün içinde rahat edebileceğiniz yapılarda oluşturulmaktadır. Normal takımlara göre üst beden boyu 12 cm uzun tutulmuştur. Kapalı olan hemşireleri düşünülerek gün içinde çalışma konforu yaratmak adına her kesimi özenle oluşturulmuştur.

Tesettür hemşire forması modelleri

  • Desenli
  • Likralı
  • Hakim yaka
  • Büzgülü lastikli
  • Alpaka kumaş
  • Cepli

Ürün alırken sıkça sorulan kumaş kalitesi içinde araştırma yapılmıştır. Akıllarda soru işaretlerini gidermek adına incelenen kullanıcı ile paylaşılan bilgiler şu şekildedir: Terikoton takımın kumaşı pamuk ve polyesterden oluşmaktadır. Terikoton dediğimiz yapı hafif, ince ve terletmeyen olarak geçmektedir. Tesettür giyimde sıkça rastlanan bu malzeme medikal alanda da tercih edilmektedir. Formaların yıkanması hususunda çamaşır makinesinde 40 dereceye kadar yıkanması önerilmektedir. Daha üst derecelendirme önerilmemektedir. Yıkandıktan sonra pamuk ayarlı ütüler ile ütülenebilir, orta sıcaklık yeterli olacaktır. Bunun yanı sıra alpaka kumaştan üretilenler de bulunmaktadır. Cepli olan modeller kişisel eşya, kalem vb taşımak için hasta kontrolü sağlarken kolaylık yaşatmaktadır. 36 bedenden 54 bedene kadar ürün bulunmaktadır. ( XXS, XS, S, M, L ve XL ). Web sitemizde yer alan görsellere göre seçim yaptıktan sonra boy, kilo ve beden ölçüsü belirleyebilirsiniz. Ürün skalası oldukça geniştir. Lacivert, gül kurusu, kiremit, siyah renklerde hemşire forması sizleri bekliyor. Opsiyon olarak sunulan tesettür hemşire forması üzerine yazı da yazdırabilirsiniz. Ünvan bilgisi, isim soy isim genelde en çok tercih edilenler olmaktadır.

cizgimedikal.com web sitesinden yapacağınız alışverişlerde indirimler, fırsatlar devam etmektedir. Alım yaparken kampanyalara göz atabilirsiniz. Medikal giyim olarak aklınıza gelen her şeyi bulabilirsiniz. Online sipariş vererek güvenilir alışverişin keyfini çıkartın.