İnsanın gıdası yemek ruhun gıdası şiir derler. İnsanı anlatan ve insana dair her şeyi barındıran şiirler okundukça anlam kazanırlar. Ruha gıda ve deva olmak için kurulan siirperisi.net A'dan Z'ye bütün şairlerin şiirlerine ulaşmanıza imkân tanır.

 

Özel Günleri Daha Özel Kılmak İçin

Özel günlerde sevgiliye gönderilen aşk şiirleri, arkadaşa gönderilen dostluk şiirleri, aileye gönderilen sıcak aile şiirleri özel günleri daha da anlamlı hale getiriyor. Sitede bulunan saysız şiir arasından ihtiyacınıza en uygununu bulmak kesinlikle mümkün. Sitenin ana sayfasında yer alan arama motoru kısmına aradığınız şiirin ana konusunu yazdığınız da karşınıza konuya dair bir çok şiir çıkacaktır. Sizin yapmanız gereken tek şey sizi en iyi anlatacak olan şiiri seçmek ve dilediğiniz kişiye ulaştırmak. Şiirleri sosyal medya ve iletişim platformları sayesinde dilediğiniz kişi ile paylaşmak da sitemizde mümkün ve çok kolay.

Ünlü ve Amatör Şairler Bir Arada

Sitemizde Nazım Hikmet, Karacaoğlan, Necip Fazıl Kısakürek gibi oldukça ünlü isimler yer aldığı gibi sizden gelenler bölümümüzde amatör şairlerin şiirlerini de bulabilirsiniz. Hatta kendi şiirlerinizi bize göndererek sizin de şiirlerinizin sayfamızda yer bulmasını sağlayabilirsiniz. Ana sayfada yer alan A-Z harf bölümünü ister şair isimlerine göre ister şiir isimlerine göre sıralayabilirsiniz. Beğendiğiniz şiirleri kalp ikonuna dokunarak beğenebilir böylece tekrar tekrar okuyabilirsiniz. Amacımız şiire gönül veren herkesi şiirle buluşturmak.

siirperisi.net