Bir devrim niteliği gösteren restaurant, hizmetleri yanı sıra görüntüsüyle de gözde mekanlar arasında yer alacağa benziyor. içeri girenleri adeta büyülüyor. Zaman ilerledikçe adanı her yerde duyuracak bir kültür ve eğlence mekanı olacaktır. Göz dolduran menüsü sayesinde müşterileri her geçen gün artıyor.

Menüde Neler Var

Zengin bir menüye sahip olan menü kategorilerinde kahvaltı menüsü, şarap menüsü, yemek menüsü ve bar menüsü yer alıyor. Elit bir yer olması sebebiyle nezih davetlerinizin vazgeçilmez alanları arasında yer alacaktır. Mekan hakkında detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak zaxiistanbul.com adresini inceleyebilir gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Mekanın Tasarımı Nasıl

Farklı tatların bir arada bulunduğu tasarımıyla da göz dolduruyor. Mekanın sıcak renklerle tasarlanmış oluşu ve eğlenceye getirilen yeni boyut sayesinde gelenlerin her zaman uğrak yeri olacağa benziyor. Eğlenceye ve farklılığa doymak isteyenlerin yeni adresi olacak diyebiliriz. Zaman ilerledikçe adından sıklıkla söz ettirerek eğlence denince akla ilk gelecek isimler arasında yer alacaktır.

Hizmette Ekip Ruhu

Hizmette ortaya konan ekip ruhu sizler için hazırlanan menülere de yansıtılıyor. Menü planlayıcılar ve barmenler tam bir ekip çalışmasıyla sizlerden gelen istekler doğrultusunda hareket ederek İstanbul restoran müşteri memnuniyeti için hizmette sınır tanımıyor. Özellikle baş aşçı Arif Doğan birçok dünya mutfağı ile tanışarak kendini sürekli yenilemiş birisidir. Firmanın saygınlığını son derece yukarılara taşıyarak eğlence mekanları arasında akla ilk gelen isimler arasında yer alacaktır. Yeni bir devrime imza atmanın haklı gururunu ebetteki ekip çalışmamıza borçluyuz.

zaxiistanbul.com