Pek çok kullanıcı Paykasa satış sitesi üzerinden hizmet alıyor. Güvenilir bir şekilde internet alışverişi yapabilmek adına gerçekten de çok önemli bir ayrıcalık sunuyor. İnternet üzerinde kredi kartı bilgilerini sunmak istemeyen kullanıcılar sanal kartlar sayesinde hızlı alışveriş yapabiliyor. Üstelik hiçbir şekilde ek bilgi ve kişisel bilgi vermek durumunda da kalmıyor. Türkiye üzerinde hizmet veren site Türkçe menüsü sayesinde de kullanıcılarına kolaylık sunuyor. Müşteri hizmetleri bölümü ile iletişim kurmak ve bu iletişim sonucunda yapılacak olan işlemleri öğrenmek gerekiyor. Havale ile para yatırmak, daha sonrasında da 16 haneli PIN kodunu almak işlem yapabilmek adına yeterli oluyor. 10 Euro’dan başlayan limitler sayesinde pek çok alışveriş sitesinde işlem yapabiliyorsunuz.

Paykasa Nereden Alınır?

İnsanlar genel olarak Paykasa satın al sitelerinden yararlanıyor ancak hem güvenilir hem de hızlı hizmet veren bir sistem keşfetmek çok önemlidir. Bunun için de sitenin uygun limitler sunuyor olması, komisyonlarının düşük olması, hızlı işlem yapıyor olması çok önemli ayrıcalıklardır. Aynı zamanda internet üzerindeki tüm yorumlar da bu sitenin kaliteli ve güvenilir olduğunu gösteriyor. Dolayısıyla da buradan satın alım yapmak çok mantıklıdır.

Kullanıcılar genel olarak Paykasa satın almak istiyor. Bunun için de öncelikle sistem hakkında bilgi sahibi olmak gerekiyor. İlk olarak Paykasa Avrupa merkezli bir sistem olduğu için daha çok Avrupa merkezli sitelerde kullanılıyor. Ama günümüzde de pek çok alışveriş sitesinin Paykasa yöntemini sunduğu görülüyor. Birbirinden farklı özellikleri ile de kullanıcılara pek çok farklı avantaj sunuyor.

  • Paykasa sayesinde internet üzerinde güvenilir bir şekilde hizmet alınabiliyor.
  • 16 haneli PIN kodu sayesinde hem alışveriş hem de oyun sitelerinde işlem yapılabiliyor.
  • Kullanıcılar 10 Euro-1000 Euro aralığında satın alım işlemi yapabiliyor.
  • Aynı zamanda kart hem bölünebiliyor hem de birleştirilebiliyor.
  • Sadece para yatırmak için değil aynı zamanda para çekmek için de sıklıkla kullanılıyor.

Paykasa Yöntemi Nasıl Kullanılır?

İnternet üzerinde işlem yapmak isteyen kullanıcılar için Paykasa ucuz olmalıdır. Yani firmanın üzerine koymuş olduğu komisyon ne kadar düşükse bu durum kullanıcıların lehine olur. Dolayısıyla da insanlar Paykasa satın alırken komisyon oranlarının en düşükte tutan siteyi tercih ediyor. Bu da çok daha güvenilir hizmet vermesine yardımcı oluyor. Genel olarak bu yöntemi kullanmak için önce Paykasa satın alımı yapmak gerekiyor.

Paykasa’yı satın alan bir kullanıcı herhangi bir alışveriş ya da oyun sitesi içerisinde ödeme seçenekleri bölümünden bu yöntemi tercih etmelidir. Bu yöntemi tercih eden kullanıcı ne kadar yatırım yapmak istediğini de belirtmelidir. Ancak bu şekilde ödeme işlemleri yapılabilir. Ödemeyi yaparken Paykasa kartında bulunan 16 haneli PIN kodunun da veriliyor olması çok gereklidir. Aynı zamanda gelen ödemeler de bu kart üzerinden çekilebilir.