Bahçe sulama ve otomatik sulama sistemleri ile hizmet veren firmamız sulama projesi ve ekipmanları ile ürün zenginliği sunmaktadır. Yüzlerce ürün ve 30'dan fazla ürün kategorimizle yurt içinde her noktaya sulama sistemlerini ulaştırıyoruz. Teknolojik ürünleri doğayla uyumlu hale getirerek, eko sisteme katkıda bulunuyoruz. Tarım sektöründe gerçekleştirdiğimiz projelerle, sulama sistemlerine güncel ve yeni bir kimlik kazandırıyoruz.

 Yapı Su Sulama Sistemleri

            Bubble sulama sistemleri, rotatar sulama sistemleri, kök sulama projesi, hunter sulama sistemleri ve mandallı yağmur sulama sistemleri ile her metrekarelik alanı sulama sistemleriyle buluşturuyoruz. Akıllı saksı sistemlerimizle hizmet sunuyor, bir avuç topraktan orman büyüklüğünde alanlara dek profesyonel sulama sistemleri sağlıyoruz. Firmamız kaliteli markalar ve zengin ürün çeşitliliği ile sulama projesi ekipmanlarının satışını gerçekleştirmektedir.

 Mini Sulama Sprinkleri

            Ürün çeşitlerimiz arasında sprinkler ve mini sulama sprinkleri bulunmaktadır. Dona karşı koruma sağlayan mini sprinklerin kurulumu kolay, kullanışı rahattır. Yaz- kış kullanım fonksiyonu sunan bahçe sulama ekipmanları, erozyonu önlemektedir. Yüzey akış kayıplarını önleyen, yerleşim ve uygulamada kolaylık sağlayan mini sprinkleri online sipariş edebilirsiniz.

https://www.yapisumarket.com/