Gelişen teknolojinin en büyük faydalarından birisi online eğitim platformlarıdır. Teknolojik gelişimlerin verimli bir şekilde hayatınıza yansımasını görmek istiyorsanız sizleri online İngilizce eğitimlerimize davet ediyoruz.

Candelas uluslararası Eğitim firması olarak bizler her türlü İngilizce ihtiyacınıza karşılık vermek adına güçlü bir ekip ile sizlere hizmet sunmaktayız. Ankara Kızılay’da yer alan kurs merkezimizde İngilizce özel ders veya grup dersleri ile genel İngilizceden sektörel İngilizceye, okuma ve yazmadan çeviriye kadar birçok farklı alanda eğitimler hazırlamakta ve uygulamaktayız. Ancak teknolojiyi bir fırsata çevirerek sadece Ankara ile kısıtlı kalmadan Türkiye’nin dört bir yanından İngilizce öğrenmek veya eksikliklerini tamamlamak isteyen kişilere online olarak eğitim imkanı sunmaktayız.

Canlı Online Eğitim

Online İngilizce eğitimlerimizi iki farklı şekilde hazırlamaktayız. öncelikle canlı online eğitimlerimizden bahsedelim. Bu eğitimlerde sanki sınıftaymışsınız ve eğitimcinize birlikte ders işliyormuşsunuz gibi bilgisayar başından tüm ders içeriklerine katılabilirsiniz. Anlayamadığınızda veya soru sormak istediğinizde bunu canlı ders esnasında yapabilirsiniz.

Online Videolu Eğitim

Online eğitim imkanınızın bir diğerinde ise sizler için özel olarak hazırlanmış olan videoları izleyerek İngilizce öğrenebilirsiniz. Eğitim süresinde sizler için, hangi alanda ilerlemek istiyorsanız o alana özel olarak hazırlanmış videolar iletilmektedir. Video içeriklerinde eğitimcilerimiz tüm ders sürecini sizlere aktarmaktadır. Bu tür bir eğitimde eğitimcinizle soru cevap şansınız bulunmamaktadır. Ancak dersi dilediğiniz yerde durdurup, başa alıp tekrarlayabilirsiniz.   

https://www.candelasegitim.com/