Online okey oynamak siteden siteye değişen zorluk seviyelerine sahiptir. Okeyy.net adresinde en kaliteli okey sistemlerini hiçbir zorluk çekmeden oynamanız mümkündür. Kolay kullanım özellikleri sayesinde vermiş olduğumuz garanti aynı zamanda siteye üye olunmasında da geçerlidir. Kullanıcılarımız bir dakika gibi kısa süre içerisinde adresimize üye olabilmektedir.

İnternet üzerinden oyun katılımlarının geçekleşebilmesi için pek çok adreste üyelik bir şart olarak sunulmuştur. Canlı okey oyna salonlarımızı deneyimlemek için sitemize üye olmanıza gerek yoktur. Adresimizin sağ üst kısmında giriş bölümüne tıklayarak, sistemlerimize misafir olarak da giriş yapmanız mümkündür. Bu sayede oyunlarımız hakkında karar vermenizin ardından hesap açtırabilirsiniz.

Okeyy.net Okey Nasıl Oynanır?

Okeyy.net adresinde okey oynayabilmek için var olan salonlardan birine giriş yapmanız gerekmektedir. Popüler, genel ya da yerel salonlarımızın tamamında oyun kaliteleri güvencemiz altında bulunmaktadır. Bunan ötürü “okey oyna”kuralları çerçevesinde üyelerimiz herhangi bir sıkıntı yaşamamaktadır. Salon girişleri sonrasında odaların içlerinde farklı masalar görülmektedir. Masalardan boş olan herhangi birine oturmak veyahut oda içerisinde özel bir masa açmak mümkündür. Böylece üyelerimiz için kısa süre içinde oyun katılımı gerçekleştirmek mümkün hale gelmektedir. Son olarak oyunlarda taşlar otomatik bir şekilde dağıtılmaktadır. On beş taşı alan kullanıcı ihtiyacı olmayan bir taşı sağ tarafındaki oyuncuya atarak oyunun başlamasını sağlamaktadır.

Okeyy.net Mobil Okey

Online okey oynamak ilk yıllarında sadece bilgisayar bağlantıları ile sağlanması mümkün olan sistemlerden biri olarak bilinmekteydi. Ancak bu sistem günümüzde değişim göstermiştir. Yapılan istatistiklere göre insanların bilgisayarlara göre mobil cihazlarını daha çok kullandıkları ortaya çıkmıştır. Bu nedenden ötürü de ortaya mobil okey kavramı doğmuştur. Adresimiz üzerinde yapılan iyileştirme çalışmaları sonrasında oyunlara mobil şekilde erişim sağlamak da mümkündür. Mobil erişimler bilgisayarlı olanlardan herhangi bir fark içermemektedir. Mobil girişler neticesinde de oyun katılımları için ilk aşamada salon ikinci aşamada ise masa seçimi yapılmaktadır. Üstelik mobil kullanımlarınızdan sonra elde edeceğiniz puanlar da otomatik şekilde hesabınıza gönderilmektedir. Mobil imkânlarımız sayesinde eskisine göre daha fazla oyun oynayarak puanlarınızı artırıp sitemizin en iyi okey oyuncuları arasına girebilirsiniz.