Profesyonel bir şekilde hizmet sağlayan kiralıkl1belgesi sitesi sizler için L1 belge kiralama hizmetini düzenli bir yapı ile sağlamaktadır. K1 yetki belgesi alamayan ya da olmayan kişiler doğrudan L1 yetki belgesi kiralayarak, nakliye işinin sürdürülmesini sağlayabilirler. Bunun için nakliye işi yapan şahıs ya da şirketlerin alması gereken K1 belgesi, eğer ki yoksa doğrudan Kiralıkl1belgesi.com üzerinden L1 yetki belgesi kiralanarak yasal olarak önündeki engeli kaldırabilirler.

 

L1 Yetki Belgesi Ne İşe Yarar?

L1 yetki belgesi, yurtiçi lojistik hizmeti üzerine yapılan, gerçek ya da tüzel kişiler için verilen yetki belgesi olarak geçmektedir. Belgenin amacı, K1 belgesinin yerine kullanılmasının sağlanmasıdır. O yüzden kiralık k1 belgesi ile aynı statü ve dereceye sahiptir. Eğer ki L1 belgesi kiralanır ise kantarda herhangi bir şekilde cezai işleme tutulma durumu da olmamaktadır. Bu sayece nakliye işleri, problemsiz bir şekilde gerçekleştirilebilir.

L1 Yetki Belgesini Nasıl Alırım?

Yukarıdaki siteye giriş yapılarak bu süreci profesyonel bir şekilde başlatabilirsiniz. İlk temel e-Devlet üzerinden atılacak ve bununla ilgili sitenin sağ alt kısmında yer alan Müşteri Hizmetleri sizin tüm aşamalarda neler yapmanız gerektiğini aktaracaklardır. Bunun sonrasında kiralık l1 belgesi için en uygun ödeme planı hazırlanacaktır. Ödeme planı müşteri tarafından yapılır ve araç bilgisinin bulunduğu Ruhsat bölümü içerisinde Mail üzerinden ya da Whatsapp üzerinden gerçekleştirilebilir. Bunun ardından ise yaklaşık 1 saat içerisinde profesyonel ekip araç ve ruhsatın içerisinde yer aldığı dosyayı hazırlayarak Bakanlık ile gerekli makamlara ileterek belgenizi işleme tabi kılar. Bu sayede l1 belgesi kiralama işlemini sorunsuz şekilde halledebilirsiniz.

kiralikl1belgesi.com