Korkmazoğlu Nakliyat İstanbul evden eve nakliyat alanında uzun yıllardır hizmet vermektedir. İstanbul içi ev, ofis ve işyeri taşınma süreçlerinizde Korkmazoğlu Nakliyat firmasından uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet alabilirsiniz.

Evden eve nakliyat hizmeti kapsamında tüm eşyalarınız sigortalı olarak, güvenli bir şekilde yeni adreslerine taşınmaktadır. Bu süreçte ev eşyalarınızın tamamı firma çalışanları tarafından demonte hale getirilmektedir. Taşımaya uygun şekilde, hasar almaması için özenle paketlenmektedir. Bu paketler asansör sistemi ile kaçıncı katta olursanız olun nakliyat araçlarına taşınmaktadır. Asansörlü sistem sayesinde eşyalarınızın taşınırken hasar almadan ve çok kısa süreler içerisinde aracalar yüklenmektedir. Araçlara taşınan tüm eşyalara gerekli bir düzen içerisinde, yolculuk süresince hasar almaması için özenle yerleştirilmektedir.

Yolculuk süresince tüm eşyalarınız sigortalıdır. Yolculukta olası her tür olumsuz duruma karşı güvence altına alınmıştır. Yeni adreslerine en güvenilir şekilde ulaştırılan tüm eşyalar yine aynı asansörlü sistem ile yeni evlerinize taşınmaktadır. Burada demonte hale getirilmiş tüm mobilya vb. eşyalar monte edilerek sizlere teslim edilmektedir.   

Kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet

Korkmazoğlu Nakliyat bünyesinde verilen tüm hizmetler her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Müşteri memnuiyetini sağlayabilmek adına tüm hizmetler en kaliteli şekilde ve uygun fiyatlarla sağlanmaktadır.

Korkmazoğlu Nakliyat ile iletişime geçebilmek ve uygun fiyatlı evden eve nakliyat hizmeti alabilmek için web sitesini kullanabilirsiniz.

Kaynak:

https://www.korkmazoglunakliyat.com/istanbul-evden-eve-nakliyat/