Birçok insan, giyim tarzını belirlerken vücut yapılarını göz önüne almaz. Oysa bazı kıyafetlerde hilelere başvurarak vücudun farklı gösterilmesi mümkündür. Bu hileler zaman içerisinde daha kötü görünümlere de yol açabileceği için hangi tarz kıyafetlerde hile kullanıldığı son derece önemlidir. Zühre, kadın giyim konusunda birbirinden harika kıyafetler sunar.

Kıyafet Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

Kıyafet seçilirken özen gösterilmesi gereken önemli konulardan birisi de kıyafet desenidir. Örneğin, büyük desenlerin tercih edildiği kıyafetler, uzun boylu kadınları bile olduğundan daha kısa gösterir. Bu nedenle kısa boylu kadınlar, büyük desenli kıyafetlerden kaçınırlar. Daha küçük ve sade desenli kıyafetler ve tek renkli kıyafetler tercih ederler. Birbirinden harika desenlere sahip olan kadın kıyafetlerini Zühre’de bulabilirsiniz.

Kıyafet seçiminde önemli olan bir diğer şey sıkça kullanılan çizgilerdir. Boyuna ya da enine çizgiler bulunduran kıyafetler, farklı vücut tiplerine uygun görünüşler oluşturmanızı sağlayabilir. Boyuna olan çizgilerin düz ve uzun gözükmesi, giyen kişinin olduğundan daha uzun göründüğü hissini verir. Bu sebeple, kısa boylu kadınlar enine çizgiler yerine boyuna çizgiler tercih ederler. Zühre çizgili kıyafet modelleri ürünleriyle kadın giyim konusunda öne çıkan markalardan birisidir.

Birçok kombinin baş kahramanı olan pantolonlar, vücudun duruşu açısından oldukça büyük bir öneme sahiptir. Bacak boyunu daha uzun gösteren yüksek bel pantolon modelleri, kısa boya sahip olan kadınlar için önerilen ve öne çıkan parçalardır. Bacak gövde oranını düşünerek yüksek boy pantolon çeşitlerine yönelmek, kısa boylu kadınlar için kurtarıcı tekniklerin başında gelir.

Pantolon seçiminde önemli olan bir diğer şey bel yüksekliği ve paça boyudur. Kısa boylu kadınlar, kendilerini daha uzun gösterebilmek için bileğin aşağısına uzanan pantolonlar kullanır. Bilek hizasından önce biten pantolonlar, kişiyi olduğundan daha kısa göstereceğinden gelende kullanılmaz. Uzun paçanın yanında İspanyol tarzına sahip olan geniş paçalar, daha uzun boylu gözükmelerine yardımcı olur.

Harika Modellerin Adresi Zühre

Zühre’de kısa boylular için birbirinden harika modeller bulunuyor. Bu modellerin arasında en çok tercih edilenleri sunuyor. Bunların arasından dilediğiniz kıyafeti seçerek, kendinize harika bir kombin oluşturmanız mümkündür.