Kaliza Home mermerin özel tasarımlara göre şekillendirildiği ve sıradanlıktan çıkarılarak sizlere satışa sunulduğu özel bir firmadır. Burada mermere dair birçok farklı mobilya ve aksesuar bulma imkânınız söz konusudur.

Ev ve ofislerde mermer kullanımı oldukça yoğundur. Genellikle dekorasyon işlerinde zemin ve duvar kaplamalar için tercih edilmektedir. Çünkü mermer hem çok dayanıklı, hem de kolay temizlenebilen oldukça sağlıklı bir malzemedir. Bunun için her türlü dekorasyon işinde karşımıza çıkmaktadır.

Ancak Kaliza Home ile birlikte mermer çok arklı bir alana hizmet etmeye başlamıştır. Zemin ve duvar kullanımlarının dışına çıkarak ev ve ofislerde kullanılan mobilya ve aksesuarlara kadar girmiştir.

Kaliza Home firması mermer mobilyalar üreterek evlerinize ve işyerlerinize farklı bir soluk kazandırmaktadır. Özellikle mermer masa ve sehpa takımları kullanıldığı her alanda gösterişli bir hava yaratmaktadır. Modern tarzda dizayn edilen yapılarda sıklıkla tercih edilen mermer sehpa ve masa takımları birçok farklı renk ve desende bulunmaktadır. Odanızın veya ofisinizin genel yapısına ve renklerine bakarak, onları en güzel şekilde tamamlayacak olan mermer mobilyalarımızdan tercihinizi yapabilirsiniz. Bu mobilyalar oldukça sağlam ürünlerdir. Bu nedenle kullanım ömürleri çok uzundur. Aynı zamanda oldukça sağlıklı ürünlerdir. Gönül rahatlığı ile en şık yemek davetlerinizi mermer takımlarda verebilirsiniz.

Büyük mobilya parçalarının yanında çok şık ve özel dekorasyon ürünleri de üretilmektedir. Mutfaklarda, banyolarda ve ofislerde kullanılmak üzere tasarlanan aksesuarlar oldukça şık ve elegan bir havaya sahiptirler.

Kaliza Home Online Sipariş

KAliza Home tarafından üretilen her türlü mermer mobilya ve dekorasyon ürünlerini internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Burada yer alan online alışveriş bölümünde ürünlere ait görseller ve açıklamalar yer almaktadır. Açıklamalarda ebat bilgileri detaylı bir şekilde belirtilmektedir. Bu bilgiler doğrultusunda ücretsiz kargo ile sipariş verebilirsiniz.