Kağıthane Oto Ekspertiz Hizmetleri Oto Mercek

İkinci el araç alımlarında alacağınız aracın tüm özelliklerini bilmek istemekte haklısınız. Ancak tüm araç özelliklerini satıcıdan öğrenmeniz ne yazık ki mümkün değil. Hem satıcılar araç hakkında eksik bilgiye sahip olabiliyor hem de ne yazık ki bazen araç kazası vs. satıc tarafından saklanabiliyor. Eğer alacağınız araca % 100 güvenmek istiyorsanız araç bilgilerini satıcıdan öğrenmek yerine aracı bir oto ekspertize getirerek güvenilir sonuçlar alabilirsiniz. Hangi oto ekspertiz firmasına güveneceğim derseniz biz Kağıthane oto ekspertiz firması olarak hizmetinizdeyiz.

Kağıthane Oto Ekspertiz

Kağıthane oto ekspertiz firması olarak alanında uzman oto eksperlerimiz ve tüm araç testlerini uygulamaya yetecek geniş tesisimizle size en kaliteli araç testlerini yaparak en doğru sonuçları sunuyoruz.  Aracınızı iç dış ekspertiz hizmetleri için bize getirdiğinizde hiçbir şekilde beklemeden hizmet görürsünüz. Kağıthane oto ekspertiz firması olarak araçlarınızın tüm özelliklerini anlamak için uyguladığımız testler şunlardır:

  • Yanal Kayma Testi

Aracın düz bir çizgi üzerinde ön ve arka dingillerinin ne kadar farklı gittiğini gösteren testtir. Bu test sayesinde aracın seyir halindeyken ne kadar güvenli bir sürüş gerçekleştirdiğini öğrenebilirsiniz.

  • Motor Performans Testi

Motorun performansının ölçüldüğü testtir.  Bu testte motor yağı kaçakları, hava filtresi, yağ filtresi, akü kontrolü, egzos kontrol, el freni, motor kulakları, motor yağı, lastik durumu  vb.ne bakılır.

  • Süspansiyon Testi

Aracın sürüş sırasındaki sarsılmasının hesaplandığı testtir. Bu testte kısacası aracın sağlamlık ve denge kontrolleri yapılır.

  • Fren Testi

Aracın fren performansının değerlendirildiği bir testtir. Balata ömrü ve ABS sistemindeki hasarlar bu testle tespit edilir. Aynı zamanda fren sürtünme kat sayısı, fren zayıflama sınırı, termik genleşme, termik çatlaklar vb.de ölçülür.

  • Diagnostic Test

Araçtaki tüm hasarların tespit edilmesini sağlayan testtir.

  • Kaporta Boya Test

Aracın kaportasında bir değişiklik olup olmadığını aynı zamanda boya değişimi yapılıp yapılmadığını mikro kalınlıklar ölçülerek gösteren bir testtir.

  • Dyno Test

Araç motorunun beygir ve tork değerlerine bakılarak ne kadar güç ürettiğini ölçen bilgisayarlı bir testtir. Bu test sayesinde aracın sağlamlığı ve güvenliği anlaşılır.

Kağıthane oto ekspertiz firması olarak bu testleri araçlarınıza en gelişmiş teknolojilerle uyguluyoruz. Firmamızın araçlara uyguladığı hiçbir test sizin izniniz olmadan yapılmıyor ve testler sırasında araç yapısı ve performansına zarar verecek hiçbir işlem uygulamıyoruz. Güler yüzlü çalışanlarımız, kaliteden ödün vermeyen hizmetlerimiz, bağımsız ve tarafsız test sonuçlarımızla en memnun kalacağınız oto ekspertiz firması olacağımıza eminiz.

Kaynak: https://www.otomercek.com/kagithane-oto-ekspertiz/