İtem Satış Türkiye üzerinde oyuncuları için en uygun fiyatlarla birlikte e-pin satışları gerçekleştirmeyi kendisine hedef olarak belirlemiştir. Aynı zamanda site içerisinde oluşturmuş oldukları pazara bütün üyelerin ücretsiz bir şekilde ilan vermesine de imkan sağlar. Düşük komisyon talepleriyle sizlerin daha fazla kazanması için çabalar. Ayrıca site üzerinde yapmış olduğunuz alışverişlerinizde item Satış güvencesi vardır. Sizler için bir güven köprüsü oluşturur ve bu doğrultuda işlemlerini gerçekleştirir. Bunun yanı sıra alanında profesyonel dinamik, genç çalışanlarıyla birlikte memnun müşteri kitlesine sahiptir. Sizler için daima sorunları en hızlı şekilde çözerek hizmet verirler.

Site içerisinde bulunan birçok hizmetten biri de zula altın hizmetidir. Zula Altını olarak adlandırılan bu değer Madbyte Games’in Zula oyunu içerisinde kullandığı bir sanal paradır. İtem Satış sayesinde zula altın satın alımı gerçekleştirebilirsiniz. Hatta oldukça uygun fiyatlardan her cebe uygun paketlere erişim sağlayabilirsiniz. Zula Altını sayesin silah, desen gibi eşyalara sahip olmanız mümkündür. Satın almış olduğunuz e-pinler ile kodları 7/24 anında teslimle sonuçlanır. Kredi kartı, banka akrtı, eft ve havale gibi daha birçok ödeme seçeneğine sahiptir. Böylece kolayca satın alabilirsiniz.

İndirimli Zula Atını Al

Oldukça uygun fiyatlar ile birlikte Türkiye’nin ilk yerli oyunu olan Zula’nın para biriminden indirimli yararlanabilirsiniz. Oldukça uygun fiyatlar sayesinde oyun içerisinde kendinizi geliştirir ve iyi yerlere gelme imkanınız olacaktır.

Kaynak: https://www.itemsatis.com/urunler/zula-altini.html