Neden İstanbul?

Ülkemizin en kalabalık şehri olan İstanbul her imkanıyla bizleri büyülemeye devam ediyor. Eğitim, iş gibi alanlarda en çok olanağa sahip olan şehir elbette pastacı olmak isteyenlere de kapısını çoktan açmış durumda. Ülkenin en iyi mutfak akademileri merkez ofislerini ve atölyelerini birer birer kurmak için İstanbul’u tercih ederken sizin gibi pastacılık alanında kariyer hedefleyen vatandaşlarımızın da gözdesi İstanbul olmaya devam ediyor. Zira her olanak bu şehirde bulunuyor ve pastacı olmak isteyenler bu fırsatları kaçırmayı tercih etmiyor. Peki nedir pastacılık kursu ve İstanbul profesyonel pastacılık kursu hakkında daha çok şey öğrenebilmek ve kendinizi bu alanda geliştirebilmek için siz ne yapmalısınız?

Profesyonel Eğitim Süreci

Öncelikle İstanbul profesyonel pastacılık kursu eğitim sürecinden kısaca bahsedelim. Eğitim genelde 8 ay süren yoğun bir süreçten oluşuyor. İlk 4 ay seçtiğiniz kurumun profesyonel eğitmenlerinden teorik eğitimler alıyorsunuz ve bu süre zarfında kendinizi onlarla birlikte geliştiriyorsunuz. Diğer 4 aylık süreçte ise staj dönemi başlıyor ve kurumunuz sizi kendi belirlediği profesyonel işletmelerin mutfaklarına stajyer olarak yerleştiriyor. Bu 4 aylık staj döneminde işi yerinde öğreniyor, bol bol pratik yapıyor ve kendinizi geliştiriyorsunuz. Programın stajsız olanı da mevcut ancak biz daima staj görmenizi de tavsiye ediyoruz. İşi yerinde öğrenmek başka hiçbir şeye benzemiyor çünkü size katacağı artıları kesinlikle yabana atmamalısınız. Kurumlar profesyonel mutfak akademileridir ve eğitim sonunda size sertifika verirler. Bu sertifikalar sayesinde siz de profesyonel pastacılık ve ekmekçilik kariyerinize en kısa zamanda başlayabilirsiniz.

Kursun Size Kazandıracakları

Kurs seçimi son derece hassas ve ciddi bir konudur. Chef’s Table Mutfak Akademisi, İstanbul profesyonel pastacılık kursu almak isteyenler için en iyi olanakları ve kariyer fırsatlarını sağlamaya devam ediyor. Peki neden Chef’s Table’ı tercih etmelisiniz? Bunun için çok sebebiniz olsa da en cazip olanı yurt dışında maaşlı staj imkanı ve mezunlarının şu anda iyi bir kariyere sahip olmalarıdır. Dünyanın en prestijli zincir hotelleri, restaurantları ve işletmelerinde mesleki yaşantınıza başlayabilecek seviyeye ulaşabilirsiniz. Detaylar için tıklayın: https://chefstable.com.tr/profesyonel-egitimler/Profesyonel-Pastacilik-ve-Ekmekcilik.html