Boya ve badana hizmetleri konusunda evinizin estetik olarak çekici görünmesinin yanı sıra ayrıcalıklı olması da önemlidir. Tüm boya işlerinde sizlere daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek için 1995 yılından bu yana 22 yıllık tecrübemizle profesyonel çalışanlarımızla hazır durumdayız. İstanbul'un tüm ilçelerinde sizler için iç ve dış cephe boyama işlemlerinin yanı sıra tadilat ve onarım işlemlerini hızlı ve kaliteli şekilde çözüyoruz. Bizim için ''önce güven sonra hizmet '' sloganı önemlidir. Çünkü uzun yıllardır müşterilerimizden aldığımız destekle hizmetlerimizi sürdürüyoruz. İşlemlerimiz bittiğinde amacımız tüm ortamı temiz, zararsız ve güvenli şekilde sizlere teslim etmektir.

 Firmamızın Hizmetleri

            Boya yapılacak evin büyüklüğü ve duvarların yapısı için ücretsiz olarak keşif yapılıyor. Eğer ev müsaitse profesyonel işçilerimiz tarafından bir gün içerisinde boyama yapılabiliyor. Boyacılık işlemlerinde ahşap boya, yağlı boya, duvar kağıdı, iç ve dış cephe boyacı hizmetlerini sunuyoruz. Sizler için Ataşehir boyacı bu konuda hazır durumdadır. Ayrıca Beylikdüzü boyacı taraflarında bulunan müşterilerde hizmetlerimizden yararlanabilirler.

 Fiyatlar

            Fiyatlarımız iş yerinizin veya evinizin duvarlarının m2 büyüklüğüne göre değişiklik gösteriyor. 1+1 60 m2 arası 900 TL, 4+1 120-140m2 arası daireler için 1600 TL'dir. Kaliteli ve profesyonel markaları kullanan ve boyacılığın doğru adresi olan www.hizliboya.com olarak sizlere farkımızı hissettirmek için Kadıköy boyacı ve İstanbul'un diğer semtlerinde bulunan müşterilerimiz bizimle iletişime geçebilirler. .

 http://www.hizliboya.com/