Türkiye’de yıllardır süregelen siyasi istikrar inşaat sektörünün gelişmesine katkı sağlarken, Türk lirasının döviz karşısındaki değer kaybı yurt dışındaki yatırımcıların ülkemizi tercih etmelerine neden olmuştur. Bu anlamda en çok yatırımın yapıldığı alan inşaat sektörü olmuştur.

 

Özellikle İstanbul, Bursa gibi şehirlerde inşaat sektörü büyük bir ivme kazanmış, yurt dışı gayrimenkul yatırımları sürekli artış göstermiştir.

House in İstanbul, İstanbul apartment, İstanbul villa yatırımlarınız için istanbulrealestate.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Peki gayrimenkul yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli, nasıl bir yöntem seçilmelidir?

Risk almayı sevmeyen, kâğıda yatırım yapmak yerine taşa yatırım yapmanın çok daha mantıklı olduğunu düşünen kişiler gayrimenkul alanında yatırımlarını sürdürmektedirler.

Bu yöntemle çok fazla zengin olmuş kişi sayılabilir. Ancak şu da unutulmamalıdır ki aksi bir durumla karşılaşan yani büyük zararlar eden yatırımcı sayısı da hiç de anımsanmayacak boyutlardadır.

İşte yazımızın konusu sizlerin hayal kırıklığına uğrayanlardan değil de doğru bir yatırımla parasını katlayanlar arasında olmanız için tavsiyelerimizi içermektedir.

Yaptığınız yatırımlardan istediğinizi elde edebilmeniz için satın almayı düşündüğünüz gayrimenkul için belirli soruları araştırmanız ve riski en aza indirgeyecek kriterleri bilmeniz gerekir. Size bunları yaparsanız %100 amaçlarınıza ulaşırsınız demiyoruz, bunları yaparsanız riski minimize edeceğinizi söylüyoruz.

Eğer inşaat konusunda, emlak konusunda, gayrimenkul alanında yeterince bilgi sahibi olmadığınız gibi araştırma yapacak zamanınızın da olmadığını düşünüyorsanız, 1995 yılından beri bu alanda profesyonel hizmet sunan İstanbul Investment PLC şirketi tam size uygun hizmetler sunmaktadır. Adından da anlaşılacağı üzere yatırım üzerine hizmet sunan firma, yıllardır bu alanda profesyonel hizmet sunarak birçok müşterisine karlı yatırımlar sunmayı başarmıştır.

Uluslararası alanda birçok hizmet sunan firmanın ülkemizdeki merkezi İstanbul’dadır. Özellikle House in İstanbul, İstanbul apartment, İstanbul villa yatırımlarınız için en etkin çözümlere bu firma ile sahip olabilirsiniz.

İyi bir gayrimenkul danışmanı daima müşterilerinin menfaatini ön planda tutar. Amacı bir an önce gayrimenkul satışı ve pazarlaması yapıp parasını alıp kenara geçmek değil aynı zamanda insan kazanmak olmalıdır.

Bu vizyonla hizmet sunan firmanız hakkında ayrıntılı bilgi için www.istanbulrealestate.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.