Halıların sık sık kirlenmesi ev hanımlarının canını sık sık sıkmaktadır. Özellikle temizliğe önem veren bayanlar için kirli halılar en büyük sorunlardan bir tanesini oluşturmaktadır. Sizin de evinizdeki halılar sık sık kirleniyorsa ve temizlemek size yeterli gelmiyorsa bu durumda halılarınızı yıkatmayı tercih edebilirsiniz. Artık günümüzde birçok halı yıkama firması olduğu için bu firmalar evlerinizdeki halıları gelerek almakta ve kısa sürede ilk günkü kadar temiz hale getirmektedir. Özellikle çıkması zor lekeler için üretilen çözümler sayesinde halılarınız sadece temizlenmiyor aynı zamanda üzerindeki lekelerden de arındırılıyor. Eğer siz de halılarınızı temizlemek istiyorsanız bunun için halı yıkama firmaları ile çalışabilirsiniz.

Otomatik halı yıkama makineleri ile sizlere hizmet sunan avcılar halı yıkama sahip olduğu deneyim ile halılarınızı dikkatli bir şekilde yıkamakta ve halılar üzerinde en ufak bir leke bile kalmasına izin vermemektedir. Özellikle halılar üzerindeki çıkması zor lekeler için kullanmış olduğumuz özel leke çıkartıcılar sayesinde lekesiz halılara sahip olursunuz. Halı yıkama işlemi sırasında onaylanmış ve sağlığa zararsız deterjanlar kullanılmaktadır. Otomatik halı yıkama makineleri halılarınızı sadece yüzeyler olarak değil aynı zamanda derinlemesine temizler. Derinlemesine yapılan bu temizlik sayesinde halılarınızın içlerine kadar işlemiş olan lekeler sökülerek atılır. Bu da halılarınızın daha temiz olmasını sağlamaktadır. Halılarınız yıkandıktan sonra kurumaları için 3 günlük bir kuruma sürecinden geçirilmektedir. Sahip olduğumuz özel kurutma odaları sayesinde yağmurlu ve soğuk havalarda dahi halılarınızın teslimatında hiçbir gecikme yaşanmaz ve halılarınız sizlere teslim edilir. Ayrıca halılar kurutulduktan sonra kirlenmemeleri için özel ambalajlara sarılmaktadır. Siz de halılarınızı uzman kişilere teslim etmek isterseniz avcılar halı yıkama firmamıza ulaşabilirsiniz.

Firmamız İstanbul’un tüm ilçelerinde sizlere hizmet sunmaktadır. İstanbul’un neresinde olursanız olun halılarınızı yıkatmak istediğinizde bizlere ulaşabilir ve halılarınızın adresinizden teslim alınmasını sağlayabilirsiniz. Avcılar halı yıkama sahip olduğu servis elemanları ile adresinize kadar gelecek ve halılarınızı teslim alacaktır. Teslim almış olduğumuz halılar için yıkama ve geri getirme süresi 3 gündür. Bu süre içerisinde halılarınız yıkanır, kurutulur ve tekrar adresinize teslim edilir. Bu süreçte sizin herhangi bir yere gelmeniz gerekmektedir. Personellerimiz halıları belirtmiş olduğunuz adrese teslim edeceklerdir. Sahip olduğumuz uygun fiyat politikası ile sizlere halı yıkama konusunda büyük bir kolaylık sağlıyoruz. Eğer halılarınız çok kirlendiyse ve hepsini birden yıkatmak size maliyetli geliyorsa siz de bizleri aramalısınız. Sizlere vereceğimiz uygun fiyatlar sayesinde evinizdeki tüm kirli halıları uygun fiyata yıkatabilirsiniz. Üstelik İstanbul’un tüm ilçeleri için sunduğumuz servis hizmeti sayesinde halılarınız evinizden teslim alınacak ve yıkandıktan sonra tekrar evinize kadar teslim edilecektir. Siz de hizmetlerimiz için bizlere ulaşmalısınız.

Detaylı bilgiler http://www.avcilarhaliyikama.com adresinde.