Dijitalleşen ve gelişen dünyanın ardından artık gazetelerin yerini sanal platformlar ve sanal gazetecilik almıştır. Çoğu insan artık bulunduğu yer ile ilgili haberleri sanal ortamlardan takip eder bir hale gelmiştir. Çeşitli sosyal platformlar ya da resmi gazeteler bu duruma verilebilecek örneklerden bazılarıdır. Haber16 ise tam da bu noktada devreye girerek, Türkiye'nin illerinden biri olan Bursa ile ilgili ayrı ayrı kategorilerdeki tüm haberleri sitesinde toplamıştır. Konuyla ilgili daha detaylı bilgi için haber16.comsitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Haber16 Nasıl İmkânlar Sunar?

Haber16 Bursa da bahsi geçen haberleri daha detaylı anlatan ve kullanıcılarını bilgilendirmeyi hedefleyen bir platformdur. Bu platform sayesinde çoğu kullanıcı ihtiyacı olan bilgilere en kısa yoldan ulaşabilir. Pek çok resmi haber sitesinden ziyade Bursa haber sadece iliyle ilgili haberlerden bahseder. Aynı zamanda kullanıcılar siteye girdiklerinde, Bursa ile ilgili tüm haberleri detaylı olarak inceleme fırsatı yakalar.

Güncel Haberler

Bunların yanında Haber16 kullanıcıları, siteye girdiklerinde arama kısmından özellikle incelemek istedikleri haberin ismini yazarak sitede o konuyla ilgili bahsi geçen tüm haberleri görebilir ve yine sitenin bir bölümünde bulunan Bursadabugün sekmesi ile günlük olarak yayınlanan haberleri görüntüleme şansını yakalar. Yine sitenin en üst kısmında bulunan sekmeler ile ayrı kategorilere ayrılmış haberler daha detaylı olarak incelenebilir. Farklı sosyal platformlarda olduğu gibi Bursa sondakika sekmesi ile Bursa'da aniden gelişen haberler görüntülenebilir.

haber16.com