Cam Ürünleri ve Uygulamaları, Üretim-İşleme Teknolojileri ve Makineleri, Tamamlayıcı Ürün ve Kimyasalları Fuarı’nda boy gösteren Gama Mekatronik, ürettiği makinelerle dikkatleri üzerine çekti. Gama Mekatronik 6 Kasım’da son bulacak fuarda ihracat hacmini artırmayı hedefliyor.

Bursa’da 20 yıla yakın tecrübesiyle ahşap işleme, mermer işleme, metal model işleme, 4 eksen - 5 eksen ahşap torna makinalar ve Cam işleme makinaları üreten Gama Mekatronik, Avrasya Cam Fuarı’nda yerini aldı. 3 Kasım’da başlayan fuara son teknoloji ile ürettiği makinalarla katılan Gama Mekatronik, fuara katılan yerli ve yabancı ziyaretçilerin büyük ilgisini gördü. Özel tasarım olarak ürettiği makinelerle dikkat çeken Gama Mekatronik, fuarda yeni yaptığı iş anlaşmalarıyla ihracat hacmini de arttırdı. Uluslararası alanda her geçen gün saygınlığını artıran Gama Mekatronik, Tüyap ve Kongre Merkezi 2021’de de bunun meyvelerini fazlaca topladı ve toplamaya devam ediyor.

TERCÜBELİ KADRO KALİTELİ HİZMET

Nilüfer’de Çalı Sanayi Bölgesi’nde hizmet vermeyi sürdüren Gama Mekatronik, tecrübeli çalışan kadrosuyla, kısa sürede hızlı bir büyüme gerçekleştirdi. Yerli ve yabancı birçok firma ile çalışan Gama Mekatronik, geniş otomasyon ağıyla hizmet çıtasını yükseltmeyi başardı. Mermer, metal, ahşap ve cam sektörüne makine üreten Gama Maktronik, özel üretim olarak tasarladığı makinelerle de çalıştığı firmalara kolaylıklar sağlıyor.

http://gamamekatronik.com/