Bir çok evli çiftin rüyası olan Kapadokya'da sizde eşiniz ile tatil yapmak istemez misiniz? Birçok farklı kültürden insanın ve yeni evli çiftlerin buluştuğu Kapadokya'da eşiniz ile beraber harika bir balayı geçirebilirsiniz. Bunun için özel olarak hazırlanan Kapadokya balayı oteli ile keyifli vakit geçirmenin yanı sıra birçok farklı aktiviteye de katılabilir ve tatilinizi dolu dolu geçirebilirsiniz. Balayı oteli Kapadokya rezervasyonu için avanosevi.com ile iletişime geçebilir ve yerinizi ayırabilirsiniz.

Size Özel 2 Odalı Evler

Eşiniz ile beraber vakit geçirmeniz ve balayı tatilini dolu dolu yaşamanız için tasarlanan 2 odalı taş evler ile hem Kapadokya'nın tarihi kültürünü hissedebilir hem de keyif dolu anlar yaşayabilirsiniz. Birçok farklı ev seçeneğinin bulunduğu avanosevi.com üzerinde, size en uygun olan evi seçebilir ve Kapadokya en iyi balayı oteli fırsatlarını yakalayabilirsiniz. 2 odalı evlerin ve diğer tüm evlerin fotoğraf ve bilgilerine de site üzerinden ulaşabilir ve aynı şekilde site üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz.

Özel Aktiviteler

Eşiniz ile beraber yapacağınız tatili bir odaya tıkılarak geçirmek yerine çeşitli aktiviteler ile renklendirebilirsiniz. Bunun için hizmet veren avanosevi.com, size balayı tatilinde bir çok farklı aktivite imkanı sunuyor. Eşiniz ile beraber katılabileceğiniz bu aktivitelerde at binebilir, kültür gezilerine katılabilir, ATV ile safari yapabilir, çanak çömlek yapmayı deneyebilir ve Kapadokya'nın ünlü sıcak balonlarına binebilirsiniz.