Fizik tedavi yani fizyoterapi çalışmaları genellikle hastanelerde ve özel fizik tedavi merkezlerinde yapılmaktadır. Bu seanslar için hasta olan kişilerin seans gün ve saatlerinde bu merkezlere gelmesi ve belirlenen süre boyunca fizik tedavi alması gerekmektedir.

Ekol Fizyoterapi olarak sizlere İstanbul için çok önemli bir hizmeti sunuyoruz. Yaklaşık 6 yılı aşkın süredir Evde fizik tedavi hizmeti ile tüm tedavi süreçlerini evlerinizde yapıyoruz. Daha çok ağrı durumda olan hastalar ve evlerinden çıkmakta zorlanan yaşlı fizik tedavi hastaları için tercih edilen bu sistem ile tüm ekipmanlar ve uzman bir ekiple evlerinizde tedavi çalışmaları yapıyoruz.

Bunun için Ekol Fizyoterapi web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Tüm Evde fizyoterapi çalışmalarımız hakkında detaylı bilgileri inceleyebilirsiniz. Bunların yanında fizik tedavi gerektiren hastalıklar ve bu hastalıkların gelişimleri ve detayları ile ilgili bilgilendirme yazılarına ulaşabilirsiniz.  İnme nedir, risk faktörleri nelerdir, fizik tedavi ile bağlantısı nasıldır şeklinde tüm önemli ve faydalı bilgilere de sitemizden ulaşabilirsiniz.

Ekol Fizyoterapi

Ekol Fizyoterapi olarak bizleri arayabilirsiniz. Karşılıklı olarak yapılan görüşmelerimizde hastalığın içeriği ve uygulanabilecek fizik tedavi programları hakkında bilgi alabilirsiniz. Evde fizik tedavi çalışmalarına ait sabit bir fiyatlandırma yoktur. Hastalığın durumuna ve seans yoğunluklarına göre sizler için biz fiyat çalışması yapılacaktır. Karşılık görüşmeler neticelendiğinde her seans gün ve saatinde tüm ekipman ve ekibimizle birlikte sizleri evlerinizde ziyaret ediyor olacağız.