Euromedya olarak biz, kurumsal ve profesyonel web ve olarak, İstanbul’da bulunan web tasarım firmaları içinde; 2005 yılından bugüne dek hizmet vermeye ve web tasarımlarında bulunmaya devam ediyoruz. Web yazılım firması olarak da sizlere, uygun çözümler sağlamaktayız. Euromedya CMS sistemini kullanmaktayız. Bu sistem, en güncel web dizayn tekniklerine sahiptir. İstanbul merkezli web tasarım firmaları içinde; 2001 senesinden günümüze dek yüzlerce referansımız bulunmaktadır.

Neden Biz?

Diğer ajanslardan önde olmamız da; 2002 yılından günümüze kadar geçen sürede ARGE’ye önem verdiğimizi göstermektedir. Ne olursa olsun; kendimizi içinde asla yeterli bulmuyoruz. Her geçen gün gelişen ve güncellenen teknolojilerden faydalanıyoruz. Daha gelişmiş ve sağlıklı tasarımlar için, 2002’den bu yana çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Joomla ya da Wordpress benzeri hazır yazılımları kullanmamaktayız. Kodları herkeste olan bu yazılımların ve Google’da da hacklenmesine dair pek çok video ve kişiler blog bulunuyor. Firmanıza özgün, tümüyle sizin ihtiyaçlarınıza özgün olan, Google dostu kodlaması bulunan ve Mobil Cihazlarda Responsive Tasarım özelliğiyle uyumlu tasarımlarla; her türden içeriği sorunsuz bir biçimde ekleyip güncelleyebilirsiniz. Kullanıcı dostu olan yönetim panelimiz bulunuyor.

Hizmetlerimiz

Bir olarak, sizi karmaşadan kurtarıyor ve profesyonel bir ajans hizmeti sunuyoruz. Ajansımızla çalışmak işlerinizde size hem rahatlama sağlayacak hem de büyük bir keyif verecektir. Alanında uzman ve deneyimli bir ekibimiz bulunmaktadır. Hizmet ve ürün bilinirliği için size entegre çözümler sunmaktayız. Hizmet detaylarımıza euromedya.com tıklayarak ulaşabilirsiniz.