Endüstri malzemelerinin hem dağıtımını hem de satışını yapan tr-saygin.com sitesi, endüstri malzemeleri konusunda Wilo, Buderus, Imı ve Gesta firmalarına ait endüstri malzemelerine geniş yer veriyor. Site bu ürünler hakkında detaylı bişlgi vermenin yanı sıra sipariş alarak yerine teslim işlemleri de yapıyor. Aynı zamanda Wilo yetkili servis görevini de üstlenerek wilo markasına ait ürünlerin herhangi bir sorununda yetkili servis görevi görüyor. Aynı zamanda Wilo servis hizmetleri ile ürünler için yedek parça satışları konusunda da hizmet sunuyor.

 

Kalite Belgeli Kaliteli Hizmet

Firma endüstri malzemeleri konusundaki titiz çalışması nedeni ile kalite belgesi almış bulunuyor. Birçok kalite belgesine sahip olan firma aynı zamanda Buderus firmasına ait malzeme ve ürünleri ile de hizmet sunuyor. Birçok endüstri sektöründe gerekli olan hidrofor da firmanın işlem gördüğü ürünler arasında yer alıyor.

Garantili Endüstri Ürünleri

Firmanın satışa sunduğu ürünlerin hepsi garanti kapsamında yer alması nedeni ile birçok firma bu ürünlerden yararlanarak işlemlerini gerçekleştiriyor. Ürünlerde herhangi bir sorun olması durumunda yetkili servis olarak müdahale ediliyor.

https://tr-saygin.com/