Kadınların en hızlı yaşlanan ve deforme olan bölgelerinden birisi yüz bölgeleridir. Bazı kadınlar yapısal olarak çok sağlıklı ve gergin bir yüze sahip olabilirler. Bunun için bir çaba harcamadan ve detaylı bakımlar yapmadan da gergin bir yüze sahip olan kadınlar bulunmaktadır. Ancak bunlar azınlıktadır. Asıl çoğunluk ise ne kadar çok bakarsa baksın, zaman ilerledikçe sarkan ve kırışan bir cilt yapısına sahiptir. Yüzlerimiz zamana karşı koyamayan ve geçen zamanı çok net olarak üzerinde taşıyan alanlardır. Ve artık kırışıklıklar ve sarkmalar ileri düzeylere geldiğinde tek çözüm olarak yüz germe operasyonları yapılmaktadır.

Teknoloji geliştikçe estetik alanda yapılan operasyonlar ve çalışmalarda gelişmektedir. Son dönemlerde, özellikle ileri yaşlarda olan kadınlar için en etkili çözümü sunan yöntem endoskopik orta yüz germe olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu operasyon ile yüzde küçük kesiler açılmakta ve bu kesilerden deri gerdirme işlemi yapılmaktadır. Böylece yüzde oluşan bir iz söz konusu olmamaktadır.

Endoskopik orta yüz germe operasyonu en son teknoloji ile yapılan bir işlemdir. Bu işlemde uç kısmında küçük bir kamera ve ışık bulunan ve adına endoskop denilen bir cihaz kullanılmaktadır. Bu cihaz sayesinde yapılan tüm operasyonlar çok hızlı bir iyileşme göstermektedir.

Cahit Vural Estetik Operasyonlar

Op. Dr. Cahit Vural her türlü estetik operasyon için sizlere hizmet sunmaktadır. Estetik alanında bugüne kadar yapmış olduğu sayısız işlemde hep en iyi sonuçlar elde edilmiştir. Sizlerde kendisini tanımak ve yapmış olduğu estetik operasyonları daha yakında bilmek için  https://www.cahitvural.com/ linki üzerinden web sayfasına giriş yapabilirsiniz.

Burun estetiği, meme büyütme ve küçültme operasyonları, kulak estetiği, popo estetiği ve daha farklı birçok alanda sizlere hizmet vermektedir.