Swandor Hotels & Resorts, Antalya Lara’da yer almaktadır. Antalya otelleri arasında ilk sıralarda yer alan Swandor Hotels, göz kamaştıran mimarisi ve peyzajı ile dikkat çekmektedir. Swandor Hotels & Resorts’a girdiğiniz andan itibaren kendinizi, büyüleyici bir atmosferin içerisinde bulacaksınız. Denize sıfır konumu ve doğası ile mükemmel bir tatil yaşamanıza imkan sunan bu tesis, beş farklı ülke ve şehirde hizmet vermektedir. Her yerde karşınıza çıkabilecek Swandor Hotels tesisleri, konforlu ve keyifli bir tatil için ilk tercihiniz olacaktır. Doğanın ve denizin tadını doyasıya çıkartabileceğiniz resorts otel, eğlenceli aktiviteleri ile de konuklarını memnun etmeyi başarmaktadır.

Sakin Doğa Yürüyüşleri İle Ruhunuzu Dinlendirin

Swandor Hotels & Resorts, seksen beş bin metre karelik bir arazi üzerinde yer almaktadır. Bu alan içerisinde eğlenceli aktivitelerin gerçekleştirileceği özel alanların yanı sıra, sakin ve sessiz bir şekilde yürüyüş yapılmasına imkan sunan parkurlarda yer almaktadır. Doğanın içerisinde yürüyüş yapabileceğinizi, mavi ve yeşilin tüm tonlarına sahip olan bu parkurlarda, zihninizi ve ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Yürüyüşlerinizi tamamladıktan sonra içeceklerinizi yudumlayabilir ve denizin tadını çıkartabilirsiniz. Son derece konforlu deluxe odalarda, enerjinizi toplayarak, bir sonraki günün aktivitelerini planlayabilirsiniz.

Su Kaydırakları İle Eğlencenizi Suya Taşıyın

Swandor Hotels & Resorts, oldukça büyük bir havuza sahiptir. Hem açık hem de kapalı havuz imkanı sunan tesis, yetişkinler ve çocuklar için özel alanlar ile hizmet sunmaktadır. Türkiye otelleri arasında en çok tercih edilen Swandor Hotels, açık havuzunda yer alan su kaydırakları ile de büyük beğeni toplamaktadır. Profesyonel personellerin gözetiminde kullanımı gerçekleştirilen su kaydırakları, yediden yetmişe herkesin ilgisini çekmektedir. Su içerisinde eğlencenin doruklarına ulaşabileceğiniz su kaydırakları, oldukça uzun mesafeye sahiptir.

Güvenli ve Keyifli Bir Tatil İçin Swandor Hotels & Resorts

Tatil yapılacak tesislerin seçilmesi, özellikle çocuklu aileler için oldukça önemlidir. Çocuklar için güvenli bir alan sunulması, aileler için her şeyden önce gelmektedir. Antalya Resorts Hotel arayışlarında ilk tercih olan Swandor Hotels & Resorts, kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışının yanı sıra, konuklarının güvenli bir şekilde tatil geçirebilmesini de sağlamaktadır. Çocuklar için özel olarak tasarlanan alanlarda, eğitimli ve uzman kadrosu ile sadece çocuklarınızın eğlenebileceği alanlara sahiptir. Gözetmenler tarafından gerçekleştirilen eğlenceli aktiviteler, çocuklarınızın hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağlamaktadır. Sizler denizin ve güneşin tadını çıkartırken, çocuklarınızın güvenli bir şekilde eğlendiğinden emin olabilir ve keyfinize bakabilirsiniz.