Merhabalar,

720pDiziFilmizle.com olarak, sizlere bugün yeni bir Diziden bahsetmek istiyorum. Amerikalı yazar Joseph Heller’ın ünlü romanı Catch 22’dan uyarlanan dizide II. Dünya Savaşı döneminde Amerikan ordusunda görev yapan, B-25 bombardıman uçağı pilotu Yüzbaşı John Yossarian’ın hayatı konu ediliyor. John duygusal bir adamdır ve sürekli arkadaşlarının öldüğünü görmek onu iyice rahatsız etmeye başlamıştır.

Artık sürekli doktora gidiyor ve savaşmamak için bahane arıyordur ama nafile. Yossarian’ın en büyük derdi kendi ordusuyladır. Ordu, askerlik görevini bitirmesi için gereken uçuş sayısını her geçen gün artırmaktadır. Eğer Yossarian, kendisine verilen bu tehlikeli görevden ayrılmak isterse Madde 22’yi aşması gerekecektir.

Sitemizden yebilirsiniz.. hemde 720p HD Türkçe Altyazılı olarak, tüm bölümler sitemizde yayınlanmıştır! ilk bizde! Yönetici tarafından izlendi ve onaylandı, tavsiye ediyoruz. Ayrıca sitemizde reklam yok, böylece reklamsız Dizi keyfini sınırsız yaşayabilirsiniz. Şaşırtıcı hızı, kullanımı kolay ara-yüzü ile sitemiz sizi kendisine bağımlı yapacaktır.

Site: